Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ρία Αντωνίου:Οι φωτογραφίες που δεν θα ήθελε να υπάρχουν

 Η Ρία Αντωνίου ήταν σταρ από μικρή! Ακόμα και την εποχή που η εξωτερική της εμφάνιση δεν ήταν ίδια με της… 

Μπάρμπι -όπως είναι σήμερα- οι φιλοδοξίες της ήταν πολύ μεγάλες και οι στόχοι της ακόμα μεγαλύτεροι. Η «Espresso» δημοσιεύει σήμερα άγνωστες φωτογραφίες από τα πρώτα της δειλά βήματα στον χώρο της δημοσιότητας.

Η Ρία Αντωνίου -με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες από μικρή και έχοντας ως στόχο να γίνει μοντέλο- γνωρίστηκε από την εφηβεία της με πολλούς ανθρώπους της εγχώριας σοουμπίζ. Ο Νίκος Μπάμπαλης, επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, ανήκει στους ανθρώπους που τη γνωρίζουν από τότε που ήταν 17 χρόνων και, όπως λέει ο ίδιος, τη βοήθησαν να κάνει τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της. 

«Τη Ρία τη γνώρισα ως πελάτισσα σε ένα κλαμπ που ήμουν συνέταιρος και αμέσως κάναμε παρέα συστήνοντάς την σε φωτογράφους που κυνηγούσαν χαριτωμένα βραδινά στιγμιότυπα με νέες όμορφες κοπέλες. Η Ρία ήταν σταρ από μικρή. Η αλήθεια είναι πως ήξερε να ποζάρει στον φακό και από τότε είχε ψηλούς επαγγελματικούς στόχους.
 
Ο σκοπός της ήταν να γίνει τοπ μόντελ και να αλωνίζει τις πασαρέλες σε όλο τον κόσμο. Σαν παιδί ήταν συνεσταλμένη και δεν δημιουργούσε προβλήματα σε κανέναν…» λέει στην «Espresso» o Nίκος Μπάμπαλης.

Τα καλύτερα λόγια για τη Ρία Αντωνίου έχει να πει και ο Γιώργος Κουτούλιας, ο οποίος ανέλαβε στη συνέχεια να της διδάξει τα μυστικά του μόντελινγκ στη δική του σχολή μόδας.







news-piper.blogspot.com 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More