Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Σοκ: Η Σαρλίζ Θερόν σε σαδομαζοχιστικό βίντεο

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η διάσημη ηθοποιός που γενικά κρατά πάντα χαμηλό προφίλ στα προσωπικά της, αλλά να που την έκανε την υπέρβαση.

Δεν μας τα λες καλά, Σαρλίζ
Στα βήματα που χάραξαν η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) φαίνεται πως περπατά –και προς μεγάλη μας έκπληξη- η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) η οποία πρωταγωνιστεί σε ένα σοκαριστικό ερωτικό βίντεο που διέρρευσε στο ίντερνετ και μπορείτε να δείτε λίγο πιο κάτω.
Στην αρχή η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται να μιλά στην κάμερα διστακτική καθώς δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο και δεν είναι καν σίγουρη ότι μπορεί να τα… καταφέρει.
Όμως, αμέσως μετά ξεπερνά πολύ εύκολα τον όποιον φόβο έχει και μπαίνει για τα καλά στον ρόλο της όπου μαζί με άλλους ντυμένους κατάλληλα "συμπαίκτες" επιδίδονται σε ένα άκρως σοκαριστικό σαδομαζοχιστικό ερωτικό παιχνίδι με τη Σαρλίζ φυσικά στον ρόλο της αφέντρας.
Τι έγινε ρε παιδιά; Πώς μας προέκυψε έτσι η Θερόν;
Ηρεμήστε… Η νοτιοαφρικανή ηθοποιός η οποία μάλιστα πρόσφατα έγινε και μανούλα αφού υιοθέτησε ένα αγοράκι,γύρισε το συγκεκριμένο βίντεο ως πρωταπριλιάτικο αστείο σε συνεργασία με το γνωστό σάιτ Funny Or Die που ειδικεύεται σε φάρσες με επώνυμους.
Η ιστορία θέλει τη Σαρλίζ Θερόν να έχει ξεχάσει το κινητό της στα γραφεία του σάιτ και το υλικό να έχει προέλθει από εκεί, γεγονός, φυσικά που δεν συνέβη ποτέ.
Κι όμως… σαν κακόγουστο αστείο, έρχονται τα αμέσως επόμενα νέα σχεδόν να χλευάσουν την πρωταπριλιάτικη αυτή φάρσα, αφού στην πραγματικότητα, η Σαρλίζ Θερόν λέγεται ότι είναι η τελευταία διασημότητα που πέφτει θύμα πραγματικών χάκερς που μπήκαν στο κινητό της και έκλεψαν προσωπικές της φωτογραφίες. Δείτε το βίντεο εδώ


womenonly

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More