Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Όλες οι καυτές ερωτήσεις σου για το πρωκτικό


Σου απαντάμε κάθε ερώτηση για το σεξ της πίσω πόρτας!


Έχεις ένα σύντροφο καλό, χρυσό και άγιο αλλά σε έχει πρήξει με ένα θέμα: να το κάνετε από την πίσω πόρτα.


Το σκέφτηκες, το ξανασκέφτηκες, είπες να το τολμήσεις αλλά στην πιάτσα επικρατούν ένα σωρό μύθοι που σε κάνουν να δειλιάζεις. 
Σκέφτεσαι: αν ο πρωκτός ήταν φτιαγμένος για σεξ, θα το κάναμε από εκεί κι όχι από τον κόλπο.
Η αλήθεια είναι πως ο κόλπος είναι φτιαγμένος για να δέχεται το πέος του και πως από την δίοδο αυτή θα πάρεις την μέγιστη δυνατή απόλαυση. Τώρα, όσον αφορά το πρωκτικό σεξ, μπορείς να το κάνεις κι από κει, τηρώντας συγκεκριμένους κανόνες υγιεινής και διευκόλυνσης σου.
Οι βασικοί κανόνες!
Χρησιμοποιήστε πάντα μα πάντα προφυλακτικό. Όχι ως μεθοδο αντισύλληψης – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ – αλλά για να προστατευτείς και να προστατευτεί από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Άλλωστε, πόσο καλό είναι να βάζει απροστάτευτο το πέος του στην περιοχή από την οποία εξέρχονται οι ακαθαρσίες του οργανισμού σου.
Λέμε ναι στην λίπανση: ακόμα κι αν θέλεις με χαρά να προχωρήσεις στο πρωκτικό, η εν λόγω περιοχή δεν θα λιπανθεί φυσικά, όπως συμβαίνει με τον κόλπο σου όταν διεγείρεται.
Το πράγμα πρέπει να πάει λάου λάου: με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να επιτρέψεις με μιας, την πλήρη είσοδο του πέους του στον πρωκτό σου. Λίγο κάθε φορά μέχρι να συνηθίσεις. Εσύ πρέπει να ελέγχεις απόλυτα τη διείσδυση.
Όταν λέμε λίπανση, τι εννοούμε:
Άσε στην άκρη τα σαπούνια και το απλό σάλιο. Χρησιμοποιήστε μπόλικο λιπαντικό με βάση το νερό (σαν τζελ) κι όχι κάποιο λάδι που μπορεί να φθείρει το προφυλακτικό του. Χρησιμοποίησε το λιπαντικό τόσο στην είσοδο του πρωκτού σου όσο και πάνω στο διεγερμένο πέος του – πάνω στο προφυλακτικό που καλύπτει το πέος για την ακρίβεια.
Θα νιώθεις άβολα πολύ καιρό μετά;
Αν όλα γίνουν σωστά και με μπόλικο λιπαντικό, τότε όχι, μια όποια ενόχληση θα φύγει μέσα στη μέρα. Οι μυς στην περιοχή σφίγγουν γρήγορα, οπότε ιστορίες για αγρίους που έχεις ακούσει δεν ισχύουν. Πάντως δεν θα χρειαστεί να φορέσεις και πάνα!
Και από οργασμό; Τι θα νιώσεις;
Το όλο παιχνίδι στο οποίο εκείνος χρησιμοποιεί τα δάχτυλά του πάνω στην κλειτορίδα σου ενώ εισέρχεται από την πίσω πόρτα, μπορείς να νιώσεις και τον οργασμό. Φυσικά, μην περιμένεις να δεις αστεράκια, ειδικά αν σε τρώει το στρες. Όσο πιο χαλαρή είσαι, τόσο πιο εύκολα θα απολαύσει το όλο παιχνίδι.
Και σε ποιά στάση να το δοκιμάσεις;
Αν τώρα ξεκινάς και λες να το δοκιμάσεις, καλύτερα να αποφύγεις τη στάση στα τέσσερα, γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις την ένταση και το βαθμό διείσδυσής του. Στα κλασικά κουταλάκια, η διείσδυση θα είναι πιο ρηχή και εσύ θα έχεις μεγαλύτερη άνεση. Αν πάλι το λέει η ψυχούλα σου, καλύτερα να έρθεις από πάνω για να ελέγχεις πόσο βαθιά θα διεισδύσει.
Μην ξεχνάς:
Κι εκείνος το θέλει αλλά δεν είναι κανένας κακούργος. Ξέρει ότι θα πονέσεις και γι' αυτό πρέπει να συνεργαστείτε!
Πόσο συχνά μπορείς να το κάνεις από την πίσω πόρτα:
Δεν λέμε να φτάσει να αντικαταστήσεις το κολπικό με το πρωκτικό σεξ. Δες τι σου αρέσει, πόσο διατεθειμένη είσαι να κάνεις πράγματα μαζί του στο κρεβάτι και κάντο όσο συχνά θέλεις.
Είναι πιθανό να μείνεις έγκυος;
Οχι, όχι και πάλι όχι! Ο πρωκτός δεν συνδέεται με τον κόλπο. Τελεία και παύλα!


Από την αναγνώστριά μας Δέσποινα

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More