Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Πατάτες στο Φούρνο με σως Μουστάρδα


Κλασικό και νόστιμο συνοδευτικό για πολλά φαγητά.

Υλικά
2 κιλά πατάτες
χυμό από δύο λεμόνια
2 κ.σ. μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κούπα νερό
1 κύβο λαχανικών
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
 1 φλυτζ. του καφέ ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Καθαρίστε και κόψτε τις πατάτες σε τέταρτα ή κυδωνάτες, βάλτε τα σε ένα ταψί και αλατοπιπερώστε, προσθέστε τη ρίγανη.
Σε μισή κούπα νερό διαλύστε των κύβο λαχανικών, προσθέστε άλλη μισή κούπα νερό, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, και το σκόρδο, ανακατέψτε τη σώς και ρίξτε το πάνω στις πατάτες, φροντίστε να πάει παντού, ανακατέψτε τα με ένα κουτάλι, τέλος περεχίστε τα με το ελαιόλαδο.
Ψήστε τα στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΠΗΓΗ  http://dianitascooking.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More