Σάββατο, 21 Απριλίου 2012

"Δε μου αρέσει η ζωή που μας αναγκάζουν να ζούμε" -Κρεμάστηκε 54χρονος


Το πτώμα ενός 54χρονου λογιστή βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην οδό Μητσοτάκη - Ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στη σκάλα της πολυκατοικίας - Σε ιδιόχειρο σημείωμά του αποδίδει την πράξη του στην κατάσταση στην οποία οδηγείται η χώρα.

Το πτώμα ενός 54χρονου λογιστή εντοπίστηκε, το πρωί της Παρασκευής, στην οδό Μητσοτάκη, κοντά στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.


Ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος στη σκάλα πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το σπίτι του, στον τρίτο όροφο, ενώ το μακάβριο θέαμα αντίκρισε πρώτη η γυναίκα που προσέχει τη μητέρα του λογιστή. Η γυναίκα ειδοποίησε το γραφείο του λογιστή, κι έσπευσε μία υπάλληλός του, η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο λογιστής αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Αυτοκτονία ... για πολιτικούς λόγους
 
Ωστόσο, σοκ προκαλούν οι λόγοι που φαίνεται πως οδήγησαν τον άνδρα στην αυτοχειρία... Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο λογιστής άφησε σημείωμα, στο οποίο αναφέρει ότι αποφάσισε να αυτοκτονήσει, μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί... Συγκεκριμένα στο σημείωμα, που φέρει την υπογραφή του 54χρονου, αναφέρεται:

"Δε μου αρέσει η ζωή που μας αναγκάζουν να ζούμε. Συγνώμη αν προκάλεσα αναστάτωση."

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λογιστής, ο οποίος δεν ήταν παντρεμένος, δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Μένει πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ στο διπλανό διαμένει η μητέρα και η αδελφή του.

Η αυτοκτονία του λογιστή έρχεται λίγες ημέρες μετά την αυτοκτονία του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο Σύνταγμα, ενώ με ιδιόχειρο σημείωμά του "έδωσε" πολιτικό χαρακτήρα στην αυτοκτονία του.


cretalive.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More