Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Αυτός είναι ο ανώμαλος παιδεραστής - προπονητής! - Κατηγορείται για 4 περιπτώσεις ασέλγειας

Ανάστατοι είναι οι γονείς που έστελναν τα παιδιά τους σε ποδοσφαιρική ομάδα, μετά την αποκάλυψη ότι ο ίδιος τους ο προπονητής εκτόνωνε σε ανήλικα παιδιά και μάλιστα αγόρια τις ακόρεστες σεξουαλικές του ορέξεις.


Ο άνθρωπος στον οποίο εμπιστεύονταν τα παιδιά τους για να αθλούνται δεν χρησιμοποιούσε μόνο την ιδιότητα του προπονητή.
Ο 57χρονος, ανώμαλος, προπονητής ποδοσφαίρου στην ομάδα ΠΗΓΑΣΟΣ Πατησίων, κατηγορείται για ασέλγεια σε τουλάχιστον 4 παιδιά. Το όνομα του είναι Δημήτρης Λιγομένος και τα στοιχεία του όπως και τις φωτογραφίες τις έδωσε η αστυνομία ύστερα από εντολή του εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από στοχευμένες περιπολίες σε χώρους εξωσχολικών δραστηριοτήτων ανηλίκων, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων.


  Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 57χρονος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του ως προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας, κέρδιζε την εμπιστοσύνη των παιδιών - παικτών της ομάδας. Επίσης, τους έταζε ότι θα αξιοποιηθούν περισσότερο από άλλους και σε κάποιες περιπτώσεις δελέαζε τα παιδιά με χρήματα για να ασελγεί εις βάρος τους.


Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα: 
- Αποπλάνηση ανηλίκου, 
- Κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, 
- Ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής 
και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.


Ήταν συνιδρυτής της ομάδας ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ το 1970 και έκτοτε ήταν προπονητής. 
Όπως δήλωσε στο Newsit ο κ. Μπόλλης, ο άνθρωπος με τον οποίο συνεργαζόταν όλα αυτά τα χρόνια και είχαν ιδρύσει μαζί το σωματείο: "η σύλληψη έγινε την Κυριακή, το πρωί στις 11.30 στον χώρο των εγκαταστάσεων μπροστά στα μάτια όλων λίγο πριν η ομάδα ξεκινήσει να πάει για αγώνα". 
Πρόσθεσε ότι ο 57χρονος, "δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, δεν είχε αντιληφθεί κανείς το παραμικρό. Κρατάμε μια επιφύλαξη μήπως πρόκειται για πλεκτάνη", είπε χαρακτηριστικά.





ελαφρώς αλλαγμένο από: newsit.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More