Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ποιά ήταν η πιο σεξουαλική περιοχή της Ελλάδας το 2011 ;


Η έρευνα βασίστηκε τόσο σε στοιχεία που παρέχει η Google αλλά κια μέσω του λογαριασμού του erotic.gr στη Google και αφορά αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που έγιναν από χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα.
Η έρευνα επιτρέπει να γίνει μια χαρτογράφηση των σεξουαλικών προτιμήσεων ανά περιοχή, ενώ προσφέρεται και για κοινωνικές μελέτες.
Όπως αναμενόταν στις συνηθισμένες σεξουαλικές αναζητήσεις και sex toys, πρώτος έρχεται ο νομός Αττικής και δεύτερος ο νομός Θεσσαλονίκης. Ωστόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πιο «επιλεκτικές» αναζητήσεις, όπως στα πρωκτικά παιχνίδια, και τα παιχνίδια υποταγής όπου άλλες περιοχές αναδεικνύονται σε πρωταθλήτριες. Η Πάτρα στέφεται άνετα Porn Queen of Greece, με δεύτερο το Ηράκλειο.
Ακολουθεί μια συνοπτική αναφορά σε ενδεικτικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο.
Λέξη αναζήτησης: strapon
Το Strapon είναι ένα ομοίωμα πέους δεμένο με λουριά πάνω στο σώμα κατάλληλο για πρωκτικές ή κολπικές επαφές (gay ή straight) . Η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε στραπόν, σε απόλυτα νούμερα, είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.
Λέξη αναζήτησης: BDSM
To αρκτικόλεξο BDSM αντιπροσωπεύει τις έξι αγγλικές λέξεις «Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism», οι οποίες μεταφράζονται ως Δεσμά, Τιμωρία ή Πειθαρχία, Κυριαρχία, Υποταγή, Σαδισμός, Μαζοχισμός.
Και εδώ η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί και πάλι το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.
Λέξη Αναζήτησης: Blowjob (στοματικό σεξ)
Στον στοματικό έρωτα το Ηράκλειο, δείχνε τον δρόμο και ακολουθούν Πάτρα, Θεσσαλονίκη, και Αθήνα. Για άλλη μια φορά η περιφέρεια δείχνει το δρόμο της σεξουαλικής απελευθέρωσης.
Λέξη Αναζήτησης: Penis (Πέος)
Στην αναζήτηση του πέους πρώτη έρχεται ο νομός Ροδόπης, και ακολουθούν με τη σειρά που παρουσιάζονται η Κέρκυρα, το Ηράκλειο, η Αχαΐα, η Θεσσαλονίκη και η Αττική.
Λέξη Αναζήτησης: Anal (πρωκτικό)
Στην αναζήτηση της πρωκτικής απόλαυσης , σύμφωνα με τη google, τα πρωτεία έχει η Θράκη με την Κομοτηνή. Ακολουθούν το Καρπενήσι, η Δράμα, ο Βόλος, το Ρέθυμνο, η Κέρκυρα, η Κοζάνη, η Λάρισα, η Καλαμάτα και το Ηράκλειο.
Συμπέρασμα: Οι Αθηναίες δεν έχουν ανακαλύψει την πίσω πόρτα…
Στις περισσότερο συνηθισμένες σεξ-αναζητήσεις για «Δονητές», «Ομοιώματα», «Fleshlight», κλπ, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν τα πρωτεία, οπότε μπορούμε να τις θεωρήσουμε μάλλον συντηρητικές, στα σεξουαλικά παιχνίδια και τις φαντασιώσεις.


ΠΗΓΗ: erotic.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More