Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τέλος για Χρήστο Φερεντίνο, Σίσσυ Χρηστίδου από το πρωινό ΑΝΤ1

Χρήστος Φερεντίνος, Σίσσυ Χρηστίδου, ΑΝΤ1

Τελικά φαίνεται πως δεν κατάφεραν να “δέσουν” ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, να βάζουν τέλος στο δίδυμο αυτό στο τέλος της σεζόν.
Μπορεί τα στελέχη του ΑΝΤ1 να μην έχουν αποφασίσει ακόμη για τη μορφή που θα έχει η πρωινή ζώνη του καναλιού του χρόνου και τα επιμέρους χαρακτηριστικά της, ωστόσο είναι σίγουροι από τώρα, ότι σε αυτό δεν θα έχουν θέση ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου!
Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του καναλιού δεν είναι ικανοποιημένοι με το πρωινό δίδυμο των παρουσιαστών, αφενός διότι δεν κατάφερε να «δέσει» τηλεοπτικά και αφετέρου επειδή δεν κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Παρά το εξαιρετικό lead in που παίρνουν από τον Γιώργο Παπαδάκη και όσους προηγούνται, αδυνατούν να το κρατήσουν ή έστω να το αξιοποιήσουν προκειμένου να διατηρήσουν σε χαμηλά επίπεδα τις διαφορές από τον ανταγωνισμό.
Επίσης, ούτε οι αλλαγές ή οι μετακινήσεις που επιχειρήθηκαν σε επίπεδο προσώπων κατά τη διάρκεια της σεζόν, στάθηκαν ικανές να ανατρέψουν την κατάσταση και να «τσιμπήσουν» νούμερα….
Γεγονός βέβαια που ορισμένοι και ίσως όχι άδικα – το αποδίδουν σε ένα βαθμό και στο κανάλι που διάλεξε πρόσωπα για να πλαισιώσουν το δίδυμο, τα οποία έχουν δείξει τις δυνατότητες τους!

Πηγή: boxtv.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More