Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Χάστε βάρος εισπνέοντας τα αγαπημένα σας …γλυκά!


Η εταιρεία Vaportrim προτείνει μία νέα πρωτοποριακή μέθοδο για την απώλεια βάρους με την οποία αντί να τρώτε τις λιχουδιές της αρεσκείας σας …τις εισπνέετε!

Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας γλυκά χωρίς να παίρνετε καμία απολύτως θερμίδα; Η εταιρεία Vaportrim προτείνει μία νέα πρωτοποριακή μέθοδο για την απώλεια βάρους με την οποία αντί να τρώτε τις λιχουδιές της αρεσκείας σας …τις εισπνέετε! 
Το προϊόν λειτουργεί σαν ηλεκτρικό τσιγάρο -δίχως φυσικά να περιέχει νικοτίνη, προσφέροντας στο χρήστη μια εισπνεόμενη δόση απόλαυσης των αγαπημένων του γλυκών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το 70-75% της γεύσης είναι η μυρωδιά. Kάθε φορά που γευόμαστε ή μυρίζουμε κάτι, αποστέλλεται σήμα στον εγκέφαλο μας να απελευθερώσει ορμόνες ότι έχουμε χορτάσει. Έτσι, μόλις ο χρήστης νιώσει την ανάγκη να φάει κάποιο γλυκό, μερικές εισπνοές είναι αρκετές για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του.

Τα “εισπνεόμενα γλυκά” διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων (σοκολάτα-φράουλα, σοκολάτα γάλακτος, μηλόπιτα, pina colada, cheesecake βατόμουρο κ.α) στην τιμή των $9.95. Το κατά πόσο είναι υγιεινά ή συγκρίνονται με την απόλαυση του να γεύεσαι τα πραγματικά γλυκά είναι στην κρίση του καθενός.



cretalive 


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More