Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Έσχατη προδοσία για την Ντέμι Μουρ!


Κοινή εμφάνιση για τη Ράμερ και τον Άστον. Η Ντέμι τι λέει;


Πάνω που τα νέα ήθελαν την ταλαιπωρημένη ηθοποιό να έχει αρχίσει να "παίρνει" τα… πάνω της, ένα άλλο αναπάντεχο χτύπημα φαίνεται ότι θα την πάει λίγο πίσω!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) εθεάθη την Τρίτη σε κλάμπ του Χόλιγουντ όπου τραγουδούσε η Ράμερ Γουίλις(Rumer Willis).

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο Sayers Club για να θαυμάσει και να υποστηρίξει την πρωτότοκη κόρη της πρώην συζύγου του, Ντέμι Μουρ (Demi Moore), που ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε τέσσερα τραγούδια.
Όσα χρόνια ήταν ζευγάρι ο Άστον Κούτσερ και η Ντέμι Μουρ, έκαναν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις με τη Ράμερ Γουίλις, ιδιαίτερα αφού η μεγάλη κόρη της Ντέμι ακολούθησε τα δικά της επαγγελματικά βήματα.
Όσα χρόνια ήταν ζευγάρι ο Άστον Κούτσερ και η Ντέμι Μουρ, έκαναν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις με τη Ράμερ Γουίλις, ιδιαίτερα αφού η μεγάλη κόρη της Ντέμι ακολούθησε τα δικά της επαγγελματικά βήματα.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Κούτσερ έφτασε στο κλαμπ μαζί με έναν φίλο του μετά τα μεσάνυχτα καιπαρακολούθησε την ερμηνεία της Ράμερ πολύ διακριτικά χωρίς να δίνει στόχο, ενώ η 23χρονη δεν έδειχνε καθόλου τρακαρισμένη και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή.

Μπορεί ούτε η μαμά, ούτε ο μπαμπάς, Μπρους Γουίλις (Bruce Willis) να παραβρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή μέρα της κόρης τους, αλλά ο πρώην πατριός έπαιξε πολύ όμορφα και τυπικά τον ρόλο του,καμαρώνοντας την πρώην προγονή του από μακριά και φωτογραφίζοντάς τη διαρκώς με το κινητό του.

Μόλις τελείωσε η εμφάνισή της, η Ράμερ κατέβηκε από τη σκηνή και δέχτηκε τα συγχαρητήρια πολλών θεατών μέχρι να φτάσει και στον Άστον τον οποίο χαιρέτησε πολύ ζεστά, χαρίζοντάς του μια αγκαλιά και ένα φιλί!

Άραγε η Ντέμι τι έχει να πει για όλα αυτά; Με δεδομένο ότι η 49χρονη ηθοποιός πέρασε τα πάνδεινα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε από το κέρατο που της φόρεσε ο Άστον της, και μόλις φαίνεται να αρχίζει να "παίρνει κεφάλι", έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μαθαίναμε την αντίδρασή της σε αυτή την αναπάντεχη συνεύρεση.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τον Άστον Κούτσερ και την 20χρονη σήμερα, δεύτερη κόρη της Μουρ και του Γουίλις, Σκάουτ (Scout) να παρουσιάζουν στο Facebook ένα τραγούδι που έγραψαν οι ίδιοι ένα κυριακάτικο πρωινό που προφανώς είχαν μεγάλη… έμπνευση!


womenonly.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More