Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΗΤΗ: Πέθανε γυναίκα από αλλεργικό σοκ

Ο θάνατος μιας 48χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έχει βυθίσει στο ...
πένθος την περιοχή των Αρχανών, στην Κρήτη. 


Τα πρώτα στοιχεία από το Κέντρο Υγείας, αναφέρουν ότι η 48χρονη πέθανε ενδεχομένως από αλλεργικό σοκ. Όπως ανέφεραν σε τοπική εφημερίδα, άτομα που γνωρίζουν το περιστατικό, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της και είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι μαζί με τον άνδρα της για να κοιμηθούν. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και ο σύζυγος της τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά από το σπίτι της.


Η 48χρονη είχε έντονη δύσπνοια και δυστυχώς στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε και εξετάστηκε, εξέπνευσε παρά την ιατρική βοήθεια που της παρασχέθηκε. Η 48χρονη είχε όλα τα συμπτώματα ενός βαρύτατου αλλεργικού σοκ ανέφεραν κάτοικοι του χωριού οι οποίοι ενημερώθηκαν για το θάνατό της. Τι όμως προκάλεσε την αλλεργία –εάν αυτή αποδειχτεί- και ποιά η αιτία που οδήγησε τη γυναίκα στο θάνατο;


Άτομα που γνωρίζουν την οικογένεια δήλωσαν ότι η 48χρονη το μοιραίο βράδυ είχε φάει χορτόπιτες και είχε πάρει ένα παυσίπονο, ενώ λίγη ώρα μετά παρουσίασε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας.


Τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που έχει ζητηθεί να γίνει προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για το πώς έχασε τη ζωή της μια γυναίκα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΚΡΗΤΗ: Πέθανε γυναίκα από αλλεργικό σοκ http://24wro.blogspot.com/2012/02/blog-post_8656.html#ixzz1mFonhNdY

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More