Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Μπόλονι: «Σημαντικό να σκοράρουμε και να μη δεχθούμε γκολ»


Συγκρατημένα αισιόδοξος για την εξέλιξη της αυριανής (23/2) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Λάζλο Μπόλονι, που δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τη ρεβάνς δυσκολότερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι αλλά και να τονίσει την ανάγκη της ομάδας του να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε τη σημασία της πρόκρισης, που αποτελεί στόχο και των δύο ομάδων, ωστόσο κατά την άποψη του ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που κουβαλάει τις λιγότερες ευθύνες σε σχέση με τους Ιταλούς, παράλληλα με το γεγονός ότι υπερτερεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Σχετικά με την αδυναμία των ομάδων να σκοράρουν, ο ίδιος το θεώρησε αρκετά σημαντικό, παρ’ όλα αυτά έκανε τη δική του πρόβλεψη, πιστεύοντας πως είναι αδύνατο να επαναληφθεί η απουσία του γκολ και στο αυριανό παιχνίδι, συμπληρώνοντας: « για μένα το ίδιο σημαντικό είναι το πώς θα σκοράρουμε αλλά και το πώς δεν θα δεχθούμε γκολ».

Τα αποτελέσματα στοιχήματος πρόκρισης, θα επαληθευτούν κατά τον Λάζλο Μπόλονι, αν η ομάδα του καταφέρει να διατηρήσει τη συγκέντρωση και τη φυσική της δύναμη εντός γηπέδου, αλλά και με το να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, βελτιώνοντας το κομμάτι της τεχνικής.

Ερωτηθείς για το αν μια ενδεχόμενη νίκη- πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «16» της διοργάνωσης, θα ισοδυναμεί με τη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας, ο ίδιος θέλησε να τοποθετηθεί αναφέροντας: «Δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω μεγαλύτερο στόχο, αυτό που έχω μπροστά μου.

Ως ποδοσφαιριστής και πλέον ως προπονητής, πάντα προσπαθούσα και προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Αυτό θα προσπαθήσω και τώρα, βλέποντας το καλό του συλλόγου που υπηρετώ».

Σε αυτό το στοίχημα αποτελέσματα θα υπάρξουν αύριο (23/02), ωστόσο οι «άσσοι» που κρύβει στο μανίκι του ο Ρουμάνος, φαίνεται πως έχουν να κάνουν τόσο με την καλή ψυχολογία των παικτών του από την ισοπαλία που προηγήθηκε στο «Φρίουλι», όσο και με την απουσία για δεύτερο συνεχόμενο μεταξύ τους παιχνίδι, του βασικού συντελεστή της Ουντινέζε,Αντόνιο Ντι Νατάλε, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More