Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πόσες θερμίδες έχει το ποτό σου;

drinks


Baileys: Το γνωστό σε όλους μας γλυκό και ευχάριστο ποτό μας φορτώνει με 260 θερμίδες ανά μερίδα! Εάν δηλαδή θελήσεις να πιεις ένα ακόμα, θα προσλάβεις περισσότερες θερμίδες από ένα κομμάτι μουσακά!

Gin & Tonic: Το gin περιέχει 121 θερμίδες ανά 50ml, που είναι συνήθως η ποσότητα σερβιρίσματος. Το tonic, που συχνά το συνοδεύει, περιέχει 35 θερμίδες ανά 100ml. Οπότε, συνολικά από το ποτό σας παίρνεις 156 θερμίδες.

Μπύρα: Ένα μικρό κουτάκι μπύρας των 330ml περιέχει περίπου 150 θερμίδες. Προσπάθησε να μείνεις μόνο στο ένα και να μην το παρακάνεις!

Ουίσκι: Ένα σκέτο ουίσκι θα σου δώσει περίπου 160 θερμίδες. Εάν το συνοδεύεις με coca cola, τότε θα πάρεις 43 επιπλέον θερμίδες. Δηλαδή περίπου 200 θερμίδες για κάθε ποτήρι που πίνεις!

Σαμπάνια: Οι γιορτινές μέρες πέρασαν και σίγουρα αρκετοί ήπιαμε λίγη σαμπάνια για το καλό! Με κάθε ποτήρι σαμπάνιας που ήπιαμε, πήραμε 220 θερμίδες!

Κρασί: Το κρασί γενικά ίσως αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές μας όταν πίνουμε αλκοόλ.
Λευκό κρασί: Ένα ποτήρι 120ml λευκού κρασιού περιέχει μόλις 75 θερμίδες.
Κόκκινο κρασί: Σε ένα ποτήρι 120ml κόκκινου κρασιού περιέχονται περίπου 80 θερμίδες.

Malibu: Εάν αυτό είναι το αγαπημένο σου ποτό ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς! Ένα ποτήρι Malibu σας φορτώνει με 200 περίπου θερμίδες! Αν σου αρέσει να το πίνεις με coca cola τότε το κάθε ποτήρι σου δίνει 243 περιττές και κενές θερμίδες.

Vodka: Η vodka περιέχει περίπου ανά μερίδα 140 θερμίδες. Εάν την πίνεις με συνοδεία κάποιου χυμού τότε θα πάρετε 50-100 θερμίδες παραπάνω ανά ποτήρι, αναλόγως τον χυμό που θα βάλεις.

Πηγή: menslounge.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More