Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

«Μισή» ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη

Τα αθλητικά νέα του «δικεφάλου», δημιουργούν πονοκέφαλο στον Νίκο Κωστένογλου, καθώς θέτουν εκτός της κρίσιμης αναμέτρησης στο Γ. Καραϊσκάκης την ερχόμενη Παρασκευή (10/02), τους Νίκο Γεωργέα, Παναγιώτη Λαγό, Νίκο Εγγλέζο και Μαυρουδή Μπουγαΐδη.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός της Ένωσης μετρούσε απουσίες, με την περίπτωση του Μάκου να είναι κι αυτή αμφίβολη, αφού συνέχισε να παρουσιάζει ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Παναγιώτης Λαγός δεν συμμετείχε καν στην προπόνηση της ομάδας, καθώς αύριο (Τρίτη 7/02) θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις να τον θέτουν εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα ενός μήνα.

Από την άλλη οι Νίκος Γεωργέας, μαζί με τους Εγγλέζου και Μπουγαίδη, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ προβληματισμός υπάρχει και για τον Τραϊανό Δέλλα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο και προς το παρόν είναι αμφίβολο το αν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ωστόσο σε αυτή την περίπτωση, ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί τη διαθέσιμη λύση του Νίκου Κωστένογλου, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να καλύψει το κέντρο της άμυνας, αν επιβεβαιωθεί η απουσία του Δέλλα.

Φαίνεται πως η φετινή σχέση της ΑΕΚ με τις κάθε μορφής απώλειες παικτών, είναι κάτι παραπάνω από στενή, με τα προγνωστικά να τη θέλουν «αποδεκατισμένη» στο προσεχές ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.

Μέχρι πρότινος μετρούσε αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ της ομάδας και από σήμερα μετράει πολλαπλούς τραυματισμούς που θα της στερήσουν το λιγότερο τέσσερις βασικούς της παίκτες, ενόψει της σοβαρής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More