Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τίτλοι τέλους για Ζαγοράκη


Όλα τα προγνωστικά έδειχναν την πόρτα της εξόδου το τελευταίο διάστημα, απλά ήταν άγνωστο το πότε.

Κι αυτό ήρθε σήμερα. Με δηλώσεις του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από την προεδρεία του «δικεφάλου», μετά και από το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, θα έδινε στον ΠΑΟΚ μια μεγάλη «ανάσα» τόσο από άποψη συνέχισης στόχων, όσο και αποκατάστασης του κλίματος που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε μερίδα οπαδών και τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ωστόσο τα επιθυμητά σε αυτό το στοίχημα αποτελέσματα δεν ήρθαν κι έτσι ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ΠΑΕ, αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του εκτός διοίκησης.

Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη:

«Οι τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας -μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια- οπαδών μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση, πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής.

Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ' όλα...

Με τιμή
Θόδωρος Ζαγοράκης»

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More