Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Οπτικα, γυαλιά ηλιου, γυαλια ορασεως, φακοι επαφης Ηρακλειο Κρητη Optoway.gr

Όπως και στους μεγάλους, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουμε και στα παιδιά, όπου η ποιότητα της όρασης τους είναι πολύ σημαντική για τα εκατοντάδες ερεθίσματα που δέχονται. Πολλοί γονείς συχνά ανησυχούμε όταν συνειδητοποιούμε ότι τα παιδιά μας χρειάζονται γυαλιά οράσεως για να μπορέσουν να εστιάσουν και να έχουν ευκρινή εικόνα.
 Οφείλουμε όμως να συνειδητοποιήσουμε ότι ο λόγος που δίδονται τα γυαλιά είναι για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της καλής όρασης, η οποία συχνά δεν είναι δυνατή χωρίς αυτά. Θα πρέπει λοιπόν να αποβάλουμε την άρνηση κ απώθηση που πολλοί έχουμε ως προς το να φορέσει το παιδί μας γυαλιά και να το αντιμετωπίσουμε ως κάτι το οποίο θα το βοηθήσει να δει καλύτερα. Οπτικα Ηρακλειο Κρητης, optoway.gr

Εμεις στην optoway.gr δινουμε μεγαλη σημασια στην επιστημονικη μεθοδολογια. Ο ρόλος μας ως ειδικοί είναι να δώσουμε ένα σωστό κατευθυντήριο οδηγό για το πώς και τι πρέπει να προσέξουμε στην επιλογή του παιδικού γυαλιού οράσεως. Κύριο μέλημά μας είναι εφ' ενός μεν η επιλογή του καταλληλότερου σκελετού και φακού, αφ' ετέρου δε και εξίσου μεγάλης σημασίας η ακρίβεια και σωστή εκτέλεση της συνταγής αυτών. Το κατασκευαστικό μέρος του γυαλιού είναι και αυτό που θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η σωστή όραση του παιδιού.
 Σε ότι αφορά τον κατάλληλο τύπο σκελετού που θα επιλέξουμε για το παιδί μας συνυπολογίζονται πολλοί παράγοντες όπως το διαθλαστικό σφάλμα, η ηλικία του παιδιού, το μέγεθος και το σχήμα του προσώπου του.
 Το κατάστημά μας στο Ηράκλειο Κρητης είναι πλήρως εξοπλισμένο και εμείς άρτια ενημερωμένοι για να παρέχουμε σωστά στο παιδί σας αυτό ακριβώς που χρειάζεται.
Κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ...;

Περισσοτερες πληροφοριες στο www.optoway.gr

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

Από τιμές πως πάει; Συμφέρει; Έχει προσφορές;

Φυσικά! Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο site www.optoway.gr ή με μία επίσκεψη στο κατάστημα

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More