Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Η μόδα στα χρώματα των νυχιών

Είναι κοινό μυστικό ότι τα χέρια μιας γυναίκας και κυρίως τα νύχια της, μπορούν να φανερώσουν πολλά στοιχεία του χαρακτήρα της. Γι 'αυτό πρώτα απ' όλα τα νύχια των γυναικών θα πρέπει να είναι απόλυτα προσεγμένα και καλά βαμένα με ένα βερνίκι νυχιών σε μοντέρνο χρώμα. Έτσι λοιπόν, αφού πρώτα περιποιθείτε τα νύχια σας, για να αποκτήσουν το σωστό μήκος και τα λειάνετε – η γνωστή ρουτίνα που δεν έχει  να κάνει με τη μόδα, αλλά καθαρά με την υγεία και την ζωντάνια τους – ακολουθεί το επόμενο στάδιο, που είναι το βάψιμο.
Εδώ τώρα θα πρέπει να δούμε μαζί ποιές είναι οι χρωματικές αποχρώσεις που είναι στη μόδα στα βερνίκια νυχιών, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να συμβαδίσει με όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.




Γήινο πράσινο και το μπλε της θάλασσας
Όλες αυτές οι αποχρώσεις που συνηθίσαμε να φοράμε του καλοκαιρινούς μήνες που πέρασε, εξακολουθούμε να τις συναντάμε και στην trendy χειμωνιάτικη παλέτα χρωμάτων, αν και στην ουσία την βρίσκουμε κάπως τροποποιημένη.
Οι τόνοι του πράσινου έχουν γίνει πιο έντονοι και το γαλάζιο έχει παραχωρήσει την πρωτοκαθεδρία του στο σκούρο.


Καφέ – γκρι αποχρώσεις
Οι αποχρώσεις γκρι που πηγαίνουν προς τους τόνους του καφέ, κάνουν ένα δυναμικό “come-back” και είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις για φέτος.
Κι αυτό είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, καθώς το γκρι βερνίκι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε μήκος και σχήμα των νυχιών. Εκτός αυτού, αυτές οι αποχρώσεις έχουν εξίσου μοντέρνο αποτέλεσμα, είτε είναι ματ είτε γυαλιστερό.


Πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις
Απ’ ότι φαίνεται τόσο οι πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις, όσο και το κλασικό κόκκινο χρώμα εξακολουθούν να κρατούν την πρωτοκαθεδρία τους, δεδομένου ότι είναι αποχρώσεις κατάλληλες σχεδόν για κάθε περίσταση.
Το μόνο πράγμα που θα ήθελα να αναφέρω εδώ είναι ότι όλα αυτά τα κοκκινωπά χρώματα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα σε μικρά νύχια.




Σε φυσικό χρώμα
Μια επιλογή, που τα τελευταία χρόνια παραμένει σταθερή αξία.
Μπορεί να μην δίνει ένα εξαιρετικά μοντέρνο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά είναι μια “καθαρή” εικόνα που αφήνει η φυσική φρεσκάδα του χεριού να αναδειχθεί, χωρίς παρεμβάσεις.




Νύχια ντεγκραντέ
Μπορεί οι τάση ombre να έχει φύγει από τα μαλλιά αλλά τα νύχια αποτελεί την πιο hot πρόταση αυτού του χειμώνα.
Μπορεί να γίνει είτε σε κάθε νύχι ξεχωριστά, χρησιμοποιώντας 2-3 διαδοχικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος, είτε βάφοντας κάθε νύχι έναν τόνο σκουρότερο από το προηγούμενο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
πηγή: fe-mail

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλια:

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα να φτιάξετε τα χείλη που πάντα επιθυμούσατε μέσω πλαστικής επέμβασης

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More