Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Το τέλος της ''Ζωής της Άλλης'' στις 6 Ιανουαρίου!Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο??

 
 

Γυρίστηκαν 401 επεισόδια - Συμμετείχαν πάνω από 35 βασικοί ηθοποιοί - Εργάστηκαν 120 άτομα για την παραγωγή της σειράς καθημερινά - Γράφτηκαν 13.700 σελίδες σεναρίου - Έγιναν 8.000 ώρες γυρίσματος και 20.000 ώρες μοντάζ-μιξάζ - Χρειάστηκαν χιλιάδες εργατοώρες για την προεργασία, τα σκηνικά, τη συγγραφή των σεναρίων, τα γυρίσματα, το μοντάζ και την ολοκλήρωση των 401 επεισοδίων.
Μετά από 3 σεζόν οι τίτλοι τέλους θα πέσουν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου για τη «Ζωή της Άλλης», τη σειρά που απέκτησε φανατικό κοινό και στην απογευματινή και τη βραδινή ζώνη.


Η Κάτια Καλλιφατίδη, η Ελπίδα Φωτίου, η Ξένια Παππά και όλοι οι χαρακτήρες που τις πλαισίωσαν φτάνουν στο τέλος των περιπετειών τους και βρίσκουν ο καθένας το δρόμο τους. Κατά τη διάρκεια των τριών σεζόν μετάδοσης: η ορφανή «Ελπίδα» βρήκε τους γονείς της, η αδίστακτη και σκληρή «Κάτια» κατάλαβε και διόρθωσε τα λάθη του παρελθόντος, ενώ η, αρχικά αθώα, «Ξένια» έφτασε μέχρι το έγκλημα για να αρπάξει όσα θεωρούσε ότι της ανήκαν.


Για τα καθημερινά πολύωρα γυρίσματα και των δύο συνεργείων, εκτός από τους χώρους του πλατό, χρησιμοποιήθηκαν και φυσικοί χώροι όπως σπίτια για ορισμένους από τους χαρακτήρες αλλά και τοποθεσίες όπως τα Λιμανάκια της Βάρκιζας για τη σκηνή του θανάτου του «Στέφανου». Το τελευταίο γύρισμα πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης τον Απρίλιο του 2011.


Η σειρά από την έναρξη της μετάδοσής της κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος των τριών σεζόν μετάδοσης ανέρχεται σε 47,2% (στοιχεία έως 16/12) με ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα λόγω κορύφωσης της πλοκής.


Η σειρά αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το γυναικείο κοινό το οποίο στο κοινό 15-24 σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 57,5%, ενώ στις γυναίκες 25-44 το ποσοστό ανήλθε σε 44,7%. Ο μέσος όρος των τηλεθεατών και για τις τρεις σεζόν ανήλθε σε 1.856.000 άτομα ενώ πάνω από 2.500.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά έστω και για 1 λεπτό.

Πολλοί φίλοι της σειράς την παρακολούθησαν και μέσω του διαδικτύου, αφού τα page views του site της σειράς ξεπέρασαν, το μήνα Νοέμβριο, τα 2.000.000, οι unique visitors, τον ίδιο μήνα ανήλθαν σε 234.000 ενώ τα video views ξεπέρασαν τα 1.100.000.


Στα τελευταία επεισόδια τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιανουαρίου αναμένεται να δούμε:- Την κατάσταση της Βάσως να μην εμπνέει πλέον καμία ανησυχία και τον Ακριτίδη να της δίνει εξιτήριο και την υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούν…

- Την Κάτια να αποκαλύπτει στον Ανδρόνικο το μεγάλο της μυστικό...

- Τον Σωτήρη να αρχίζει να αντιμετωπίζει τις συνέπειες απ' τις παρανομίες του

- Την Κάτια να αποφασίζει να φύγει με τον Πέτρο και να προτείνει στην Ελπίδα να τους ακολουθήσει.

- Την Ξένια να έχει απομείνει μόνη και αισθάνεται παγιδευμένη από παντού…

www.freegossip.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More