Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Όλο το παρασκήνιο της πρεμιέρας του “Dancing on ice”! Δες φωτογραφίες και video

 
Η αντίστροφη μέτρηση για το “Dancing on Ice” ξεκίνησε και οι celebrities είναι έτοιμοι να φορέσουν τα παγοπέδιλά τους και να κάνουν τις φιγούρες τους στον πάγο. Απόψε είναι η πρεμιέρα του show που θα παρουσιάσει η Τζένη Μπαλατσινού με κριτές την Έλενα Παπαρίζου, τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Αλέξης Κωστάλα και αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.
Από το μεσημέρι οι celebrities καταφθάνουν στο στούντιο “Κάππα” για να κάνουν τις τελευταίες πρόβες και να ετοιμαστούν για τη λαμπερή βραδιά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι από τις πρώτες που βρέθηκαν εκεί. Μάλιστα, η Σταματίνα τράβηξε ένα βιντεάκι με το κινητό της και το ανέβασε στο twitter για να μοιραστεί με τους φίλους της, την αγωνία της για το βράδυ.





“Αισθάνομαι καλά και είμαι καλά. Πιστεύω ότι απόψε θα σκίσουμε και θα είναι πολύ ωραία. Να μας δείτε και να είστε επιεικείς μαζί μας”, είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.





Με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε: “Είμαστε εδώ έτοιμοι, είναι μία το μεσημέρι και νομίζω ότι η νύχτα προβλέπεται δύσκολη. Γι' αυτό στείλτε μας τη θετικής σας ενέργεια”.


Λίγο νωρίτερα, μάλιστα ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στη Ναταλία Γερμανού, για την αποψινή πρεμιέρα: “Δεν σκέφτομαι καθόλου το θέμα βραβείο! Θέλω να μείνω όσο περισσότερο μπορώ γιατί αυτόν τον έναν μήνα τον έχω απολαύσει”.


Δες το video:

Για την τηλεοπτική συνύπαρξη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, ανέφερε: “Πετάνε πολύ ωραίες ατάκες ο ένας στον άλλον. Κυρίως η Τζένη δεν τον αφήνει σε ησυχία. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μας έκανε και μια μικρή κριτική, από αυτά που έχει δει, και η Τζένη είναι στη φάση- αν κάτι δεν της αρέσει: "Συγνώμη κύριε Κωστόπουλε" και πετάει μια ατάκα και "του τη λέει" με χιούμορ φυσικά”.


Ενώ, ο ίδιος αποκάλυψε ότι απόψε θα εμφανιστεί 11ος στη σειρά εμφάνισης των παικτών, χορεύοντας ένα τραγούδι της Μαντόνα. Στο τέλος της πρεμιέρας δεν θα υπάρξει αποχώρηση. Το show θα ξεκινήσει απόψε το βράδυ στις 9.
πηγή: Tlife.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More