Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Λάμπης Λιβιεράτος: Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτός…

…Και αυτός μιλάει για αγάπες, χωρισμούς και ιστορίες για αγρίους! 2 βδομάδες πριν είχε δηλώσει στην εκπομπή των Σκορδολιαγκαίων ότι: “Με την Εύη δεν είμαστε πλέον μαζί!” και σήμερα, στο περιοδικό ΟΚ! αναφέρθηκε σε αυτό λέγοντας: “Ξέρεις γιατί ανακοίνωσα ότι χώρισα; Για να σταματήσει η παραφιλολογία. Μπορεί να μην έχω χωρίσει από την Εύη. Αλλά δεν αντέχω αυτήν την ιστορία. Τουλάχιστον τώρα θα ξέρουν κάποιοι δημοσιογράφοι αν θα πρέπει να με καλέσουν στην εκπομπή τους ή όχι, εφόσον δεν θα έχουμε τίποτα άλλο να συζητήσουμε γύρω από αυτό το θέμα”.

Κύριε Λιβιεράτο, εσείς ο ίδιος δεν ρίξατε τα πυρά σας κατά του Star και πολλών εντύπων, ότι ασχολούνται μόνο με τα προσωπικά σας κι όχι με τα επαγγελματικά σας βήματα; Μόνος σας τώρα, δεν συνεχίζετε την μπουρδολογία περί χωρισμού ή όχι; Έσβησαν τα φώτα της δημοσιότητας από γύρω σας και κάνετε το ό,τιδηποτε να τα ξανανάψετε; Το κάνετε αποτυχημένα, είναι ολοφάνερο.

Σίγουρα το κοινό θα ασχοληθεί, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, με τις “ροζ” σελίδες των “εκπροσώπων” της showbiz, αλλά όταν καταλαβαίνει ότι κάποιοι σαν και σας το δουλεύουν ψιλό γαζί, απαξιεί. Και ξεχνάει. Όπως θα κάνει και με εσάς, αφού δεν έχετε να μας πείτε τίποτα το ουσιώδες. Τουλάχιστον, σεβαστείτε τα παιδιά σας.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More