Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ιδέες για να ανανεώσεις τη σχέση σου

Για να το πετύχεις, δεν χρειάzονται τεράστιες αλλαγές. Μπορείς να αναζωπυρώσεις το πάθος με 11 απλές κινήσεις.

Είναι αλήθεια: δεν έχει σημασία ποιος είναι ο σύντροφός σου. Είτε είναι ο Σάκης Ρουβάς είτε ο Σάκης ο υδραυλικός, η σχέση σας θα παλιώσει. Οι μακροχρόνιες σχέσεις είναι σαν τα λεωφορεία: κάνουν ώρα να εμφανιστούν, χαίρεσαι όταν έρχονται, αλλά μετά την πρώτη στάση όλες οι άλλες είναι βαρετές. Αν το δικό σου το περιμένεις ακόμα, κράτα στο συρτάρι σου τα μυστικά που θα σε πείσουν να μείνεις στη διαδρομή σου και να χτυπήσεις και εισιτήριο!

Βάλε νερό στο κρασί σου
Μπορείς να καλμάρεις τα νεύρα που σου δημιουργεί ο καβγάς σας με μια αγκαλιά. Σύμφωνα με έρευνες του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια, μια απλή αγκαλιά μπορεί να μειώσει την πίεση του αίματος και τους καρδιακούς παλμούς και να διευκολύνει την έκκριση ωκυτοκίνης: της ορμόνης που σου δημιουργεί ευφορία.

Κράτησέ τον στο παιχνίδι
Κατά τη διάρκεια του σεξ, όταν καταλάβεις ότι είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει, άγγιξε αισθησιακά τους γλουτούς, τη μέση ή τα πόδια του. Οι μύες σε αυτές τις τρεις περιοχές του σώματός του συνδέονται με την πυελική περιοχή. Ετσι, όταν τον αγγίζεις σ' αυτά τα σημεία, μειώνεις την έντασή του και το σεξ θα διαρκέσει σίγουρα περισσότερο.

G-spot Spotted
Για να τον βοηθήσεις να το βρει, χρειάζεσαι δυνατούς ραχιαίους, ώστε να βάλεις τη λεκάνη σου στο σωστό σημείο (αν πάνω στο πάθος νιώσεις ότι θέλεις να πας τουαλέτα, τότε την έχεις τοποθετήσει σωστά). Για να δυναμώσεις αυτούς τους μυς, επανάλαβε την άσκηση 5 φορές την εβδομάδα για 2 εβδομάδες. Κάθισε μπρούμυτα με τα χέρια τεντωμένα στο πλάι. Πάρε μια αναπνοή καθώς σηκώνεις τα χέρια και τα πόδια σου από το πάτωμα, σαν να πετάς. Μείνε σ' αυτήν τη θέση για 5 δευτερόλεπτα και επανάλαβε την άσκηση 10 φορές. «Θα νιώσεις τη μέση σου να χαλαρώνει και να ελαφραίνει», εξηγεί ο Derek Christensen, γυμναστής στο Revolution Fitness in Boston.

Ωρα για beaute
Για τους άντρες τα μυστικά της ομορφιάς μας είναι ένα μικρό παραθυράκι στον ανεξήγητο κόσμο μας. Γι' αυτό, άσ' τον να βλέπει όταν βάζεις μάσκαρα ή όταν φτιάχνεις τα μαλλιά σου. «Θα αισθανθεί πιο κοντά σου αν καταλάβει ότι σε ξέρει περισσότερο από άλλους», λέει η κλινική ψυχολόγος Scott Haltzman, M.D.
Νιώσε καλύτερα γυμνήΚάνε όσες περισσότερες δουλειές μπορείς μέσα στο σπίτι γυμνή. «Οση περισσότερη ώρα περνάς με τον εαυτό σου χωρίς ρούχα τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αποκτάς για το σώμα σου. Νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου όταν δεν υπάρχει κανείς γύρω να σε σκανάρει», εξηγεί η Ava Cadell, Ph.D., συγγραφέας του βιβλίου «12 Steps to Everlasting Love». «Οπότε, όταν θα έρθει η στιγμή, θα βγάλεις τα ρούχα σου πιο άνετα μπροστά του».

P.S.: I love you
Γράψ' του κάτι ρομαντικό, αλλά ξέχνα το facebook και το twitter. Πιάσε χαρτί και μολύβι! Ερευνες δείχνουν ότι αν του προκαλέσεις θετικά συναισθήματα, θα είναι 100% πιο ικανοποιημένος από τη σχέση σας.
Βρες το μόνη σουΟταν νιώθεις ότι φτάνεις στον πολυπόθητο στόχο, πάρε βαθιές ανάσες από το στόμα. Έτσι θα ηρεμήσει το νευρικό σου σύστημα και θα αυξηθεί η ροή του αίματος, που ενισχύει τις αισθήσεις σου.

Εκπληξη!
Οταν κοιμάσαι μαζί του, ξέχνα τις πιτζάμες με τα αρκουδάκια και τις άχαρες φόρμες που συνδυάζεις με χαχόλικα Τ-shirt. Φόρα κάτι πιο σέξι, ή αν δεν προλάβεις το βράδυ να αλλάξεις, κάνε κάτι πρωτότυπο. Λίγο πριν ξυπνήσει το πρωί, βγάλε τα ρούχα σου. Οταν χτυπήσει το ξυπνητήρι, θα εύχεται να ήταν ακόμα βράδυ.

Δείξε ενδιαφέρον
«Αν βρεθείς σε σημαντικό δίλημμα, ρώτησέ τον την άποψη του για να δείξεις ότι τον παίρνεις στα σοβαρά,» λέει η Bethany Marshall, Ph.D., συγγραφέας του Deal Breakers.

Αν χρειαστεί, πάρε κουβέρτα
Μη σκέφτεσαι ότι τα αστεία του είναι κρύα και πάνω απ' όλα μην του το πεις. Ερευνες του Πανεπιστημίου McMaster στο Ontario δείχνουν ότι οι άντρες δίνουν τεράστια σημασία στο χιούμορ και θέλουν να σε κάνουν να γελάς. Γι' αυτό προσπάθησε να δεις με άλλο μάτι τα ανέκδοτά του ή τουλάχιστον γέλα πειστικά.

Κέρδισε την προσοχή του
Οι άντρες νιώθουν πιο άνετα να σου δείχνουν τα συναισθήματά τους απ' ό,τι να σου μιλάνε για αυτά. Οπότε, αν είναι από αυτούς που κάνουν δύσκολα κομπλιμέντα, δείξ' του το δρόμο. «Αν του πεις ''αυτό το φόρεμα το φόρεσα μόνο για σένα'' θα νιώσει ότι σέβεσαι και εκτιμάς τη γνώμη του και θα σου πει σίγουρα πόσο κομψή και σέξι είσαι μ' αυτό,» λέει η Β. Marshall. Τα αμοιβαία κομπλιμέντα είναι σημαντικά στη διατήρηση της σχέσης. Ερευνες δείχνουν ότι ζευγάρια που θαυμάζουν ο ένας τον άλλον ξεπερνάνε τις δύσκολες φάσεις της σχέσης τους.
πηγή: στο myself.gr από το prevention

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More