Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Το πιο χοντρό παιδί στον κόσμο

Το παιδί τρώει 10.000 θερμίδες την ημέρα, δεν μπορεί να περπατήσει ή να καταβάλει οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα και το καρδιαγγειακό σύστημα του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η επτάχρονη Jessica Gaude διαφέρει πολύ τα παιδιά της ηλικίας της. Με 222 κιλά, είναι το παχύτερο παιδί στον κόσμο.

Τρώει 10.000 θερμίδες κάθε μέρα σε Coca Cocal, 15 χάμπουργκερ με τηγανιτές πατάτες και πολλά κιλά σοκολάτας. Αυτά που τρώει σε μια μέρα τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της τα τρώνε σε ένα εξάμηνο. Το πρωινό της αποτελείται από άσπρο ψωμί, πατάτες και δύο λίτρα coca cola. Και ζητάει και περισσότερα.

Όταν επισκέφθηκε τελευταία φορά το γιατρό της πριν από τέσσερα χρόνια ζύγιζε 110 κιλά. Δυστυχώς, δεν μπορεί πλέον να τρέξει και αντί για να περπατά, η ίδια σέρνεται στο πάτωμα. Με αυτό το σωματικο βάρος τα οστά της έχουν ήδη παραμορφωθεί.

Η μητέρα της, η Carolyn δίνει στην κόρη της οτιδήποτε θέλει το παιδί της. Κατά την πρώτη εβδομάδα αφότου γεννήθηκε, όταν το μωρό έκλαιγε επειδή πόνουσε το στομάχι του, η μητέρα της για να την ηρεμήσει της έδινε φαγητό και ένα μπουκάλι γάλα επειδή νόμιζε πως το παιδί ήταν πεινασμένο. «Της έδινα το μπουκάλι και ήθελε όλο και περισσότερο. Δεν ήταν αρκετό για την ίδια και ήταν συνεχώς πεινασμέης ", λέει η μητέρα της Jessica.

Οι γιατροί προειδοποιούν ότι η υγεία του παιδιού είναι ήδη σε κίνδυνο και θα μπορούσε να πεθάνει αν δεν αντιμετωπιστεί. 

Δυστυχώς, η μητέρα της Jessica δεν ακούει τις προειδοποιήσεις των γιατρών καθώς όπως λέει το παιδί της είναι πολύτιμο γι 'αυτήν και συνεχίζει να του δίνει γλυκά και φαγητό.








Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More