Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ποιοί τραυματίστηκαν στον πάγο; Πόσο κόστισε η παγοπίστα;


Αστέρια στον πάγο μέχρι τελικής πτώσης;Τα αστέρια του ΑΝΤ1 βάζουν παγοπέδιλα στις 6 Νοεμβρίου και ετοιμάζονται για πολλές φιγούρες αλλά και πολλές τούμπες στον νέο φιλανθρωπικό show Dancing on Ice



H παρουσιάστρια και η κριτική επιτροπή έκλεισαν όπως και η ημερομηνία της πρεμιέρας. Αυτό που δεν πρόκειται να μάθουμε είναι η σύνθεση της 12άδας που θα χoρέψει στο παγοδρόμιο του ΑΝΤ1. Η Τζένη Μπαλατσινού έχει αναλάβει την παρουσίαση ενώ το παιχνίδι έχει εξελιχθεί σε οικογενιεακή υπόθεση με βασικό κριτή το σύζυγο της Πέτρο Κωστόπουλο. Ο Αλέξης Κωστάλας ήταν από τους πρώτους που συμφώνησαν με το κανάλι ενώ και η Έλενα Παπαρίζου μπήκε στον πειρασμό να κάτσει στη θέση του κριτή.


O Βασίλειος Κωστέτσος στην πρόβα τζενεράλε


Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλές μέρες. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί. Πρώτος ήταν ο Μυθριδάτης και ακολούθησε ο Θέμης Γεωργαντάς. Ο παρουσιαστής μετά από μια άσχημη πτώση έπαθε κάκωση στο χέρι του με αποτέλεσμα να βάλει γύψο και να σταματήσει για μια εβδομάδα τις πρόβες. Όπως μαθαίνουμε οι περισσότυεροι έχουν μεγάλες μελανιές στο σώμα τους.


Το παγoδρόμιο από όπου θα βγαίνουν τα Live έχει στηθεί στο studio Καππα και σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε στο κανάλι πάνω από 100.000 ευρώ. Οι άνθρωποι του καναλιού προκειμένου  να μην μείνουν εκτεθειμένοι την τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμού κάποιου παίχτη ξεκίνησαν με περισσότερους για να επιλέξουν αυτούς που θα αντέξουν στα πεσίματα.

Έτσι λοιπόν αυτή τη στιγμή προπονούνται κανονικά οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Θέμης Γεωργαντάς, Ιωάννα Πηλιχού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου,Χριστίνα Παππά, Βασίλειος Κωστέτσος, Γιώργος Χειμωνέτος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Πάμελα, Μαριάννα Καλλέργη και Shaya. Mόνο οι 12 όμως θα εμφανιστούν στην πρεμιέρα.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More