Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΝΑ 'ΧΑ ΧΙΛΙΑ ΜΑΤΙΑ!

Κατά πολλούς ο καλύτερος Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών έκανε την εμφάνισή του χθες στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι πράσινοι με τον Σεμπαστιάν Λέτο στα κέφια του –για άλλη μια φορά- επικράτησε 4-0 του Εργοτέλη σκορπίζοντας χαμόγελα στους φίλους του που εύχονταν να είχαν… χίλια μάτια για να βλέπουν την ομάδα τους!

Μετά τη λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές στάθηκαν στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα από τον προπονητή και τους συνεργάτες του μέχρι και τους παίκτες.

«Δεν υπάρχουν μυστικά. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι καλή οργάνωση και δουλειά. Όσο το καταλαβαίνουν οι παίκτες και συνεχίζουν την καλή δουλειά με αυτοπεποίθηση τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα και πολύ ευκολότερα και οι επιτυχίες έρχονται. Το μυστικό είναι ένα καλή οργάνωση, καλοί παίκτες και καλή δουλειά», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Έχουμε κάνει καλή δουλειά μέχρι τώρα. Αν και παίζαμε με 10 παίκτες στα δύο τελευταία παιχνίδια, είχαμε όμως αποδίδαμε καλό ποδόσφαιρο. Δουλεύουμε καλά, είμαστε σε καλό μονοπάτι για την επίτευξη των στόχων μας και πιστεύω πως η ομάδα είναι πολύ δυνατή», ήταν το σχόλιο του Λέτο.

Μέχρι και ο Νίκος Καραγεωργίου έδειξε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού. «Έχω χρόνια να τον δω έτσι», είπε ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας.

Πλέον στον Παναθηναϊκό έχουν να προετοιμαστούν για μια πολύ δύσκολη περίοδο αγώνων. Την επόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στη συνέχεια υποδέχεται την ΑΕΚ και τέλος τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στα διοικητικά θέματα αναμένονται εξελίξεις από την αρχή της εβδομάδας. Την Τρίτη είναι το ραντεβού των δικηγόρων της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Σαουδάραβα πρίγκιπα για να διευθετήσουν κάποια ζητήματα. Την Τετάρτη εκτιμάται πως θα πέσουν οι υπογραφές στο MuO.


www.sport-fm.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More