Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τζέκο: «Έχουμε ακόμη πολλά ματς»

Η εντυπωσιακή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στη φετινή Premiership και η παρουσία της στην κορυφή αυτής δεν προσφέρει καμία ευκαιρία εφησυχασμού. Ο δρόμος είναι μακρύς κι αν ο τίτλος είναι το μεγάλο στοίχημα για τους «πολίτες» θέλει ακόμη πολύ δουλειά για να το κερδίσουν, όπως τονίζει ο Έντιν Τζέκο.

«Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια ακόμα. Παίξαμε μόλις 10 ματς και έχουμε πέντε πόντους περισσότερους από τη Γιουνάιτεντ. Για μένα, εκείνοι παραμένουν φαβορί για το πρωτάθλημα. Είμαστε πρώτοι τώρα, αλλά θέλουμε να παραμείνουμε και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι», σχολίασε αρχικά επισημαίνοντας ότι τα προγνωστικά κατάκτησης του πρωταθλήματος δεν είναι ξεκάθαρα για καμία ομάδα ακόμη.

«Το ότι είμαστε εννέα βαθμούς μπροστά από την Τσέλσι είναι φανταστικό. Δεν νομίζω ότι η υπόθεση τίτλος αφορά μόνο εμάς και τη Γιουνάιτεντ. Θέλουμε να κατακτήσουμε την Premier League. Ίσως και να πανηγυρίσω, σε αυτή την περίπτωση, με πούρο εάν κάποιος μου δώσει».

Όσο για την προσωπική του επίδοση, ο Βόσνιος επιθετικός σχολίασε: «Θα μπορούσα να είχα βάλει περισσότερα γκολ. Ακόμα μπορώ να κάνω περισσότερα. Ξανά, το Σάββατο είχα καλή ευκαιρία να σκοράρω. Θέλω να βάλω πολλά γκολ. Νιώθω καλά και είναι η δουλειά μου αυτή.

Ελπίζω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Βέβαια, είναι καλό για την ομάδα που διαθέτει και άλλους παίκτες, όπως οι Αγουέρο, Μπαλοτέλι, Σίλβα και Τζόνσον που πετυχαίνουν τέρματα. Ειδικά για τον Σέρχιο, έχω μείνει εντυπωσιασμένος με τον εγκλιματισμό του. Τα πηγαίνει πολύ καλά, όπως και ο Μπαλοτέλι».

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More