Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Μεσήλικας πήγε να πνίξει 13χρονο επειδή τον σκότωσε σε video game

Μεσήλικας πήγε να πνίξει 13χρονο επειδή τον «σκότωσε» σε video game! Ένας μεσήλικας από τη Μεγάλη Βρετανία κατηγορείται... ότι εισέβαλε στο σπίτι ενός μαθητή και αποπειράθηκε να τον πνίξει επειδή ο διαδικτυακός χαρακτήρας του «σκοτώθηκε» κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού «Call of Duty»!

Ο Mark Bradford εξοργίστηκε όταν έπεσε «νεκρός»από τα πυρά του 13χρονου και όπως αναφέρει η Daily Mail πραγματικά του«έστριψε» όταν ο πιτσιρίκος άρχισε να τον κοροϊδεύει.

Ο 46χρονος σηκώθηκε από το κρεβάτι του, βρήκε τον «δράστη» και τον έπιασε από τον λαιμό!Για καλή του τύχη παρενέβη έγκαιρα η μητέρα του τραβώντας τον Mark Bradford και σώζοντας παράλληλα την τελευταία στιγμή το παιδί της το οποίο γλίτωσε με μερικές γρατζουνιές και μελανιές.

Ο κατηγορούμενος τότε γύρισε την πλάτη κι έφυγε χωρίς να πει κουβέντα.«Απλώς καθόμασταν και παίζαμε. Κάναμε και λίγη πλάκα και μετά μπήκε μέσα και με άρπαξε», δήλωσε το φερόμενο ως θύμα της υπόθεσης, ενώ η μητέρα του τόνισε πως «αν ο κύριος δεν αντέχει να χάνει από ένα παιδάκι τότε να μην παίζει καθόλου».Ο άνεργος πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, θα δικαστεί στις 24 Οκτωβρίου.




πηγή: to-tefteri.com

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More