Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ WINEHOUSE- TONY BENNET ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ

Το τραγούδι «Body and Soul» που ηχογραφήθηκε από την Amy Winehouse και τον Tony Bennett στις 23 Μαρτίου 2011 στα Abbey Road Studios του Λονδίνου και κυκλοφορεί σήμερα Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου προς τιμήν των γενεθλίων της Amy Winehouse. Το «Body And Soul», ήταν η τελευταία ηχογράφηση που πραγματοποίησε ποτέ η Amy πριν τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου αυτής της χρονιάς και στις 14 Σεπτεμβρίου θα γιόρταζε τα 28α γενέθλιά της η τραγουδίστρια.

Ο Tony Bennett σχολίασε, «Περάσαμε πολύ όμορφα κατά την διάρκεια της ηχογράφησης στο studio και ήξερα ότι η Amy ήταν πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Σκέφτηκα ότι ήταν απολύτως εξαιρετική και ότι αυτή η ηχογράφηση πραγματικά δείχνει το πόσο μοναδική καλλιτέχνης είναι. Ήταν ένα σπάνιο ταλέντο». Τα πλάνα για την δωρεά των εσόδων από τις πωλήσεις του «Body And Soul» του single και του video στο ίδρυμα Amy Winehouse θα ανακοινωθούν.

Το MTV θα πραγματοποίησε την πρεμιέρα του video στη 13.00 στις 14 Σεπτεμβρίου και το MTV, VH-1, MTV Hits και το MTV U θα το μεταδίδουν ανά μια ώρα μέχρι το πρωί.  Το «Body And Soul» video θα κυκλοφορήσει online στο Vevo και MTV.com.  Επιπλέον, από το πρωί τα ραδιόφωνα της χώρας θα παίζουν το τραγούδι στα πλαίσια της κυκλοφορίας του.

Την ηχογράφηση την οπτικοποίησε ο βραβευμένος με Oscar Dion Beebe («Chicago», «Memoirs Of A Geisha») ως μέρος ενός μεγάλου ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τον Bennett. Το «Body And Soul» είναι ένα από τα 17 τραγούδια που θα περιέχονται στο επερχόμενο CD του Tony Bennett, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Κυκλοφορεί προς τιμήν των 85ων γενεθλίων του Bennett, τα οποία γιόρτασε στις 3 Αυγούστου αυτής της χρονιάς και διαθέτει ένα διάσημο κατάλογο καλλιτεχνών που ηχογράφησαν live στο studio με τον Bennett ανάμεσά τους η Lady Gaga, ο Michael Buble, η Queen Latifah, η Carrie Underwood και ο John Mayer.




πηγή: protothema

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More