Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

''ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ'' ΣΤΟΝ ALPHA ΑΠΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Έπειτα από αρκετές αναβολές, όπως αναφέρει το gossip-tv.gr, το rockumentary της Ελληνίδας σταρ, πήρε τελικά το πράσινο φως.
Το trailer της πολυσυζητημένης νέας εκπομπής του Alpha, που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 22:00, μας δίνει ένα πρώτο δείγμα όσων θα δούμε στην μικρή οθόνη. Μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγή με προσωπικές στιγμές της σταρ, στιγμές από τις συναυλίες της και στιγμές με την οικογένειά της.
Ατελείωτες ώρες γυρισμάτων και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις  με την Άννα Βίσση να μοιράζεται μαζί μας τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας ένα πρόσωπο το οποίο λίγοι έχουν δει μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου, μοντάζ έκανε η γνωστή δημοσιογράφος, συγγραφέας και στιχουργός Μυρτώ Κοντοβά, η οποία μόνταρε υλικό εννιακοσίων περίπου ωρών. Το υλικό αυτό χωρίστηκε σε ιστορίες και συμπληρώθηκε με γυρίσματα και συνεντεύξεις στενών φίλων, συνεργατών, συγγενών αλλά και της ίδιας της Άννας, δίνοντας στους τηλεθεατές την ευκαιρία να δουν την άλλη πλευρά μίας superstar: Μητέρα, κόρη, αδελφή, φίλη, συνεργάτης.

Η Άννα Βίσση μας βάζει στον κόσμο της. Δείτε το trailer.




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More