- 2 αυγά
- 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
- 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 60 γραμμάρια ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπήστε τα ασπράδια των 2 αυγών μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
- Μετά χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ελαφρά πηκτή.
- Λιώστε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα.
- Χτυπήστε τη ζάχαρη με τους κρόκους των 2 αυγών έως ότου ασπρίσουν.
- Ρίξτε τη κουβερτούρα στο μείγμα της ζάχαρης και των κρόκων.
- Ανακατέψτε το νέο μείγμα
- Μετά προσθέστε και την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε ακόμα λίγο
- Τέλος βάλτε και τη μαρέγκα και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να αποκτήσει υφή μους.
- Μόλις τελειώσετε με το ανακάτεμα βάλτε τη μους σε ποτηράκια και μετά στο ψυγείο για δύο ώρες ή και παραπάνω
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου