Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Βελγική Μους Σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ

  • 2 αυγά
  • 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
  • 250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 60 γραμμάρια ζάχαρη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Χτυπήστε τα ασπράδια των 2 αυγών μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
  2. Μετά χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει ελαφρά πηκτή.
  3. Λιώστε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα.
  4. Χτυπήστε τη ζάχαρη με τους κρόκους των 2 αυγών έως ότου ασπρίσουν.
  5. Ρίξτε τη κουβερτούρα στο μείγμα της ζάχαρης και των κρόκων.
  6. Ανακατέψτε το νέο μείγμα
  7. Μετά προσθέστε και την κρέμα γάλακτος και ανακατέψτε ακόμα λίγο
  8. Τέλος βάλτε και τη μαρέγκα και συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να αποκτήσει υφή μους.
  9. Μόλις τελειώσετε με το ανακάτεμα βάλτε τη μους σε ποτηράκια και μετά στο ψυγείο για δύο ώρες ή και παραπάνω
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More