Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Κανίβαλος έσφαξε και έφαγε τον ομοφυλόφιλο σύντροφό του

Ένα φρικιαστικό έγκλημα απασχολεί τις τελευταίες μέρες τη Ρωσική κοινωνία. Ένας 21χρονος Ρώσος κανίβαλος έσφαξε τον γκέι σύντροφό του, έφτιαξε κεφτέδες και λουκάνικα και στη συνέχεια απόλαυσε το γέυμα του, ανεβάζοντας μάλιστα και video στο internet!
Γνωστός ως Ιβάν Ελ, ο επίδοξος μάγειρας, γνώρισε το 32χρονο θύμα του σε site γνωριμιών στο internet , τον κάλεσε στο σπίτι του, τον μαχαίρωσε, έκοψε το κεφάλι και τα πόδια του και στη συνέχεια μαγείρεψε το σώμα του, φτιάχνοντας μάλιστα κεφτεδάκια και λουκάνικα. Σα να μην έφταναν όλα αυτά ο 21χρονος βιντεοσκόπησε τις πράξεις του και
δημοσιοποίησε το φρικτό αυτό έγκλημα στο internet.Σύμφωνα με τις αρχές που τον συνέλαβαν ο κατηγορούμενος, γόνος ιδιαίτερα εύπορης οικογένειας, δήλωσε πως σκόπευε να φάει τουλάχιστον 10 ανθρώπους στο μέλλον.Ο Ρώσος κανίβαλος πίστευε πως θα ήταν δύσκολο να τον εντοπίσουν μιας και σύμφωνα με όσα δήλωσε, κάποιος που κάνει διαδικτυακές γνωριμίες δεν συνηθίζει να εκμηστηρέυεται τις πράξεις του σε άλλους. Αυτό όμως δεν έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση, αφού ο 32χρονος είχε μιλήσει στην μητέρα του για το σάιτ γνωριμιών που χρησιμοποιόυσε και τελικά εκείνη οδήγησε την αστυνομία στον εντοπισμό του δράστη.
http://www.koulo.gr/2011/09/gay.html

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More