Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Πρεμιέρα σήμερα για το "Δέστε τους"


Η πιο τρελή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης επανέρχεται μετά τη μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν και υπόσχεται να είναι ακόμα πιο καυστική και απολαυστική! Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη πρωτοστατούν έχοντας μαζί τους την Κατερίνα Καινούργιου, καθημερινά στις 16:00 από τις 26 Σεπτεμβρίου.

Με νέες αλλά και αγαπημένες ενότητες που συνεχίζουν, το Δέστε Τους! θα είναι για ακόμα μία σεζόν η καλύτερη απογευματινή συντροφιά. Η πολυσυζητημένη ενότητα της μόδας που απέκτησε φανατικό κοινό ακόμα και στον πολιτικό κόσμο, μεγαλώνει. Έτσι φέτος, εκτός από το πολυπόθητο βραβείο της Λαμέ Γόβας για τον πιο καλοντυμένο της εβδομάδας, θα απονέμεται και το Λαδί Πασούμι, για τη χειρότερη εμφάνιση της εβδομάδας. Η Χρυσή Τηλεόραση, το πολυαγαπημένο και ιδιότυπο standup comedy του Νίκου, επιστρέφει με άγριες διαθέσεις για να σχολιάσει τα τρέχοντα τηλεοπτικά δρώμενα και να θυμίσει ιδιαίτερες στιγμές του παρελθόντος.
Και φυσικά, ο περίφημος χορός της Μαρίας αναμένεται να ξεσηκώσει για ακόμα μια σεζόν τα πλήθη.


Σε αυτά θα προστεθούν πολλές νέες ενότητες και πρωτότυπα παιχνίδια που θα αγαπηθούν από τους τηλεθεατές.Δέστε Τους! λοιπόν, και τίποτα δεν θα μείνει όρθιο!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More