Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελένη της "Πολυκατοικίας" σήμερα παντρεύεται στα αλήθεια

 
Νυφούλα θα ντυθεί σήμερα η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύντροφό της Νίκο Συμεωνίδη σε μια ρομαντική τελετή σε εκκλησία της Αργυρούπολης.
Η ηθοποιός και ο παραγωγός είναι πολύ χαμηλών τόνων και κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Οι δυο τους επέλεξαν να μοιραστούν με ελάχιστους αγαπημένους κοντινούς τους ανθρώπους την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.
Η γαμήλια τελετή γίνεται σήμερα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Δίπλα στην πρωταγωνίστρια αυτήν την τόσο συγκινητική ημέρα θα είναι φυσικά ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο της γνωριμίας της με τον μέλλοντα σύζυγό της.
Το ζευγάρι βρέθηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα “Κόκκινο δωμάτιο”. Εκεί, ο σύντροφος της Βασιλικής Ανδρίτσου δέθηκε με μεγάλη φιλία με τον σεναριογράφο και ηθοποιό.

"Ο Νίκος μου έκανε πρόταση γάμου, μου είπε πως ήθελε να ζήσει για πάντα μαζί μου. Με τον Νίκο είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Δεν απάντησα τίποτα γιατί ήταν αυτονόητο πως κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Αυτά τα διαδικαστικά του γάμου μου είναι λίγο δύσκολα. Βαριέμαι να οργανώσω όλο αυτό το πράγμα", είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποποιός. Ωστόσο, όλα είναι έτοιμα για την σημαντικότερη μέρα της ζωής της!

H Βασιλική έχει κάνει ήδη πρόβα γάμου αφού μέσα από την επιτυχημένη  σειρά "Πολυκατοικία" στην οποία πρωταγωνιστούσε, η Ελένη που υποδυόταν παντρύτευτηκε τον αγαπημένο της Μανωλάκη. Εκεί, ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε δημόσια να φοράει νυφικό.

 
 
Tlife

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More