Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ Η AMY



Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής ανάλυσης της Amy Winehouse, σίγουρα θα δυσαρεστήσουν όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα και να κερδοσκοπήσουν σε βάρος της. Τον Ιούλιο, όταν έγινε γνωστός ο θάνατος της 27χρονης, όλοι έσπευσαν να συμπεράνουν πως αιτία του θανάτου της ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών. Όμως η τοξικολογική ανάλυση του οργανισμού της Amy, που δόθηκε σήμερα στην οικογένειά της, επιβεβαιώνουν πως τη μοιραία νύχτα δεν έκανε χρήση παράνομων ουσιών παρά μόνο αλκοόλ.
Μέλος της οικογένειας της τραγουδίστριας δήλωσε πως « σύμφωνα με τα αποτελέσματα από την ανάλυση που έγινε στην Amy, το μόνο που βρήκαν ήταν αλκοόλ, αλλά κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν αυτό ευθύνεται για το θάνατό της». Στη συνέχεια το μέλος της οικογένειας ευχαριστεί την αστυνομία και τον ιατροδικαστή, για την συνέχιση της έρευνας και της ενημέρωσης που παρέχουν. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας θα δημοσιοποιηθούν τον Οκτώβριο.
Η ανάλυση ουσιαστικά «άδειασε» τον έμπορο ναρκωτικών, Tony Azzopardi, ο οποίος είχε ισχυριστεί λίγο μετά την είδηση του θανάτου της 27χρονης Amy, πως της είχε πουλήσει κρακ, τη μοιραία νύχτα. Εξάλλου ο ίδιος ο πατέρας της τραγουδίστριας, λίγο μετά την κηδεία, δήλωσε πως η κόρη του είχε αποβάλει από πάνω της τον εφιάλτη των ναρκωτικών και του αλκοόλ.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More