Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Εκτός κινδύνου ο 8χρονος - Η σφαίρα παραμένει στο λαιμό του!


Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το μικρό παιδί τραυματίστηκε από σφαίρα αεροβόλου όπλου το βράδυ της Τρίτης
Εκτός κινδύνου βρίσκεται το 8χρονο αγόρι, που το βράδυ της Τρίτης, διεκομίσθη εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, χτυπημένο από βλήμα στο λαιμό!

Το αγοράκι αιμορραγούσε από τον τράχηλο και η ανάταξη της αιμορραγία ήταν το κύριο μέλημα τον γιατρών που εισήγαγαν τον 8χρονο, αμέσως, στο χειρουργείο.

Το μικρό βλήμα είχε "καρφωθεί" βαθιά στη γνάθο του αγοριού, κι εκεί παραμένει, καθώς θα πρέπει να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του, κάτι που θα αποφασιστεί από τους θεράποντες ιατρούς τις επόμενες ημέρες.

Το 8χρονο αγοράκι βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, σοβαρά τραυματισμένο, από σφαίρα στο λαιμό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Το παιδάκι με καταγωγή από τα Ανώγεια, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Από θαύμα ζει ακόμα, σύμφωνα με τους γιατρούς καθώς η σφαίρα καρφώθηκε στο λαιμό δίπλα στην καρωτίδα!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μία παρέα παιδιών κυνηγούσε πουλιά με....αεροβόλα όπλα (που κατείχαν παράνομα) και κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο 8χρονος τραυματίστηκε.
Αδιευκρίνιστο παραμένει το αν ο 8χρονος ήταν στην εν λόγω παρέα ή βρισκόταν κάπου κοντά και τραυματίστηκε από τη σφαίρα του αεροβόλου.
Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More