Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΥΒΟΝΝΗ ΜΠΟΣΝΙΑΚ SEXY ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Πιο σέξι και αποκαλυπτική από ποτέ, η Υβόννη Μπόσνιακ πόζαρε για το νέο τεύχος του Status, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό. Ο λόγος; Κορμί θανατηφόρο, με μικροσκοπικό brazilian μαγιό (που λίγοι πρόσεξαν μπροστά σε αυτές τις αναλογίες), λίγο διαφορετικό (πιο ανοικτό) μαλλί, αλλά ΚΑΙ βέρα στο αριστερό της χέρι!

Το μοντέλο «φούντωσε» τις φήμες που την θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί κρυφά με τον Αντώνη Ρέμο. Για το συγκεκριμένο θέμα δεν απάντησε, όμως, μίλησε για την σχέση της με τον τραγουδιστή, χωρίς να κρύψει τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε. «Έκανε αυτό που θα συμβούλευα κάθε άνδρα να κάνει. Να είναι ο εαυτός του. Δεν με προσέγγισε ως ο τραγουδιστής Ρέμος, δεν το έπαιξε κάποιος. Τίποτα από όλα αυτά. Ηταν απλώς αυτός που είναι και στην κανονική ζωή. Και αυτό με κέρδισε από την πρώτη στιγμή».

Το ζευγάρι «οργώνει» τα νησιά. Όμως, αυτό, δεν γίνεται τυχαία. «Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα εναλλακτικό ημερολόγιο με φωτογραφίες σε υπέροχες ελληνικές τοποθεσίες το οποίο θα αποτελεί πρόκληση σε όλους τους λαούς της γης να περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα», εξομολογήθηκε το μοντέλο από την Κροατία.

Ποιος θα ήθελε να ποζάρει μαζί της; «Ο Ζακ Γαλυφιανάκης. Έχω και το κόνσεπτ έτοιμο. Ερημική παραλία, εγώ σε μια σέξι πόζα κι αυτός δίπλα μου με σορτσάκι γυμνός από πάνω». Οσο για τον ρόλο που θα είχε σε ένα τέτοιο κόνσεπτ ο αγαπημένος της; «Ο Αντώνης έχει πολύ χιούμορ, σίγουρα θα του βρίσκαμε έναν ρόλο στο κόνσεπτ».

Το σεξ για την Υβόννη είναι τόσο σημαντικό, όσο και το οξυγόνο για την ζωή. «Μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου για λίγο, όμως χωρίς ανάσες δεν υπάρχει μέλλον», κατέληξε.

Δείτε την σέξι φωτογράφησή της.



ΠΗΓΗ: Το Τεφτέρι

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More