Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΤΟΥ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΠ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ LAMARR CARTIER

Το νέο βίντεο κλιπ του Mister Chameleon of pop έγινε πραγματικότητα καθώς και η συνεργασία του με έναν από τους Αμερικάνους συνεργάτες του Chris Brown!

Ο τραγουδοποιός Σαράντης Κρεμιζάκης μας ερμηνεύει το τραγούδι "Το κινητό μου" η αλλιώς "My mobile" σε μια ερημική οικοδομή της δεκαετίας του '80 χορεύοντας Hip Hop και με μια νέα εμφάνιση όπως δεν τον έχουμε ξανά δει.

Φανερά ανανεωμένος, ο Χαμαιλέοντας της ποπ επιστρέφει στο θρόνο του και αυτή τη φορά σε συνεργασία με τον Αμερικάνο ράπερ LaMarr Cartier όπου του εξασφαλίζει το εισιτήριο για μια μακρινή περιοδεία καθώς το τραγούδι ήδη έχει ξεκινήσει να ακούγετε σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αμερικής παρ' όλο που το μισό είναι Ελληνόφωνο. Κάτι σαν το Telephone της Lady Gaga ft. Beyonce και κάτι από Justin Bieber ft. Sean Kingston σε συνδυασμό με τις χορευτικές ικανότητές του, όπως φαίνετε ο Σαράντης θα μας απασχολήσει ακόμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, υποσχόμενος για νέες εκπλήξεις και με νέους Αμερικάνους συνεργάτες της μουσικής σκηνής.

Σύντομα θα έχουμε ενδιαφέρονται νέα που θα συζητηθούν καθώς και καινούργια βίντεο κλιπ, απολαύστε τον!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More