Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Αδέρφια παντρεύτηκαν με διπλό... gay γάμο!



Με ένα διπλό gay γάμο ενώθηκαν με τους συντρόφους τους οι ομογενείς από τη Λάρισα, Έρικ και Ιλίς Μπακόλα.

Το μυστήριο έγινε στο Δικαστικό Μέγαρο του Μανχάταν παρουσία της μητέρα τους Στέλλα Μπακόλα, η οποία δήλωσε για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή των παιδιών της:

«Είναι απίστευτο. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Τώρα τα παιδιά μου θα έχουν τα ίδια δικαιώματα που έχει κάθε παντρεμένο ζευγάρι».

Τα αδέρφια Ελληνοαμερικανών, κατάφεραν μέσω...

του νόμου «Equal Μarriage Act» που επιτρέπει το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων να επισημοποιήσουν ταυτόχρονα, τις σχέσεις με τους επί 12 χρόνια συντρόφους τους.

Οι γάμοι, πραγματοποιήθηκαν την πρώτη κιόλας μέρα που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος και πλέον τα δυο αδέρφια διατυμπανίζουν ελεύθερα τον έρωτα τους με τους συντρόφους τους, αφού όπως λέει ο Έρικ:

«Πηγαίναμε συχνά στην Αθήνα και τη Λάρισα, στη γενέτειρα των γονέων μου και αρχικά ήταν δύσκολο να εκμυστηρευτούμε τις σχέσεις μας. Προ τριών ετών ήρθε μαζί μας και ο Μάικλ και η μητέρα μου το ανακοίνωσε στους συγγενείς μας. Πήρε πολύ χρόνο και ήταν δύσκολο να το χωνέψουν, διότι υπάρχουν τα ταμπού τα οποία δεν επιτρέπουν στον άνθρωπο να δει την πραγματική διάσταση των πραγμάτων».

Πηγή: Έθνος

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More