Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ποιά γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει τα μπάνια της σε παραλία γυμνιστών;


Γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης δήλωσε ότι κάνει μπάνιο "τσιτσίδι" σε παραλία γυμνιστών. Χαρακτηριστικά έγραψε στο twitter της.. "Και ναι, παω σε παραλια γυμνιστων. Χωρις ρετους!!!!" To σχόλιο της αυτό αφορά τη φωτογράφηση που έκανε τον περασμένο μήνα για το Nitro Αυγούστου στην οποία φωτογραφήθηκε "χωρίς ρετούς" κρατώντας ένα πίνακα με την επιγραφή "Σ'όποιον αρέσω". Γενικώς, πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο συχνά προκαλεί με τις δηλώσεις.. έξω απ'τα δόντια και τα καμώματα της, κάνοντας εκπομπές και blogs να αναπαράγουν συνεχώς τα κατορθώματα της!! Ποιά είναι;

Μα φυσικά δεν πρόκειται για άλλη απο την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δε δίστασε να δηλώσει δημοσίως στο προφίλ της στο twitter ότι απολαμβάνει τη θέα της θάλασσα και τα μπάνια της τσιτσίδι σε παραλία γυμνιστών!


Όσοι τώρα ενδιαφέρονται να προχωρήσουν πέρα από την είδηση και να δουν την Ελεονώρα με τα μάτια τους θα πρέπει να απελευθερωθούν και να ξεσκονίσουν όλες τις παραλίες γυμνιστών της Αττικής και ίσως φανούν τυχεροί. Καλή δύναμη!!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More