Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ζέτα Μακρυπούλια:Δείτε τις ερωτικές σκηνές που δε θέλει να θυμάται



Από τα 13 της χρόνια ξεκίνησε με στόχο να φτάσει πολύ ψηλά και τα κατάφερε, αφού το ταλέντο της, αλλά και η ομορφιά της, αποτέλεσαν τα μεγάλα της όπλα.
Η μητέρα της ήταν εκείνη που τη βοήθησε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ενώ έτρεχε μαζί της από κάστινγκ σε κάστινγκ. Στα 14 της χρόνια έκανε την πρώτη της γνωριμία με το φακό μέσα από την παιδική εκπομπή που παρουσίαζε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην ΕΤ 2. Ακολούθησε η συμμετοχή της ως Τσαούσα στο μεγάλο
τηλεοπτικό σόου Ciao Antenna, όπου για μια ακόμη φορά καταφέρνει να ξεχωρίσει. Εκατοντάδες διαφημιστικά σποτ, συνεντεύξεις, όλοι μιλάνε για το αγγελικά πλασμένο πρόσωπο της.

Υπάρχει, όμως, μια στιγμή στην καλλιτεχνική της πορεία που θέλει να ξεχάσει. Μερικά τηλεοπτικά πλάνα, που τροφοδοτούν σήμερα τον κόσμο του διαδικτύου, δείχνοντας ένα το μεγαλείο του σώματος της Ζέτας.
Ήταν στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, πριν ακόμα τη δούμε επίσημα, αναγνωρίσιμη πλέον, στην τηλεοπτική σειρά του Νίκου Μαστοράκη «Χωρισμένοι με παιδιά». Η Ζέτα είχε κληθεί να κάνει ένα guest πέρασμα σε ένα σίριαλ, κάτι που αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Τι και αν για τις ανάγκες του ρόλου χρειάστηκε να γίνουν πολλές αποκαλύψεις του σώματος της στον τηλεοπτικό φακό. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η Ζέτα κοιμάται ημίγυμνη, ανέμελη στο κρεβάτι της, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα.
Από τη στιγμή που άρχισε να μπαίνει στα βαθιά του θεάματος και με την καλλιτεχνική της έκρηξη την εποχή του «Παρά πέντε», έγινε προσεκτική και επιλεκτική σε κάθε της επαγγελματική κίνηση, μην όντας τίποτα παραπάνω από τον εαυτό της. Απλή, συντηρητική, low profile.
Αν και πολλοί σκηνοθέτες και σεναριογράφοι θα ονειρεύονταν να έχουν πιο σέξι και αποκαλυπτικά πλάνα της Ζέτας, εκείνη ποτέ δεν τους έκανε το χατίρι, πέρα από εκείνη τη μοναδική στιγμή, πριν από πολλά χρόνια, τότε που ήταν ένα έφηβο κορίτσι, ανέμελο, χωρίς σκέφτεται το απώτερο μέλλον.
 

 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More