Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Χριστίνα Λαμπίρη:Στη θέση της Μελέτη το σαββατοκύριακο;Φήμες θέλουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, τη Χριστίνα Λαμπίρη να μην παρουσιάζει πια το «Super Star», αλλά να αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star το Σαββατοκύριακο, το οποίο μέχρι πέρσι παρουσίαζε 4 φορές το μήνα η Ελεονώρα Μελέτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ένθετου «Real Life» της εφημερίδας «Real News», οι υπεύθυνοι του Star σκέφτονται να καταργήσουν εντελώς τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Οι λόγοι δεν είναι άλλοι από τα μέτρια νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε φέτος η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη σε συνδυασμό με τη φθορά που εμφανίζουν αντίστοιχες εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια. Έτσι, το σενάριο να αναλάβει η παρουσιάστρια την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου, εξετάζεται σοβαρά, χωρίς ακόμα όμως τίποτα να είναι επίσημο.


Οι μόνοι πάντως που θα μείνουν αμετακίνητοι στις θέσεις και θα παρουσιάζουν κανονικά τις εκπομπές τους και την ερχόμενη σεζόν, είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου.


yupi.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More