Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

«Δίλημμα για Γκαργκάνο και Γεμπντά»Γκαργκάνο ή Γεμπντά; Ποιος από τους δύο θα καταλήξει τελικά στο Λιμάνι; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουν τα ιταλικά ΜΜΕ και τονίζουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακοί «ζυγίζουν» τις παραμέτρους (αγωνιστικές και οικονομικές) για τους δύο μέσους της Νάπολι.

Οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για την απόκτηση του εκλεκτού αμυντικού χαφ συνεχίζονται και αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι η πλέον καθοριστική στην έκβαση των μεταγραφικών υποθέσεων. Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του κατά κύριο λόγο στην ιταλική αγορά για να βρει το «6άρι» που ψάχνει και ακόμη πιο συγκεκριμένη στη Νάπολι, όπου έχει εστιάσει στους Γεμπντά και Γκαργκάνο.
Ο μεν διεθνής Ουρουγουανός, Βάλτερ Γκαργκάνο που πριν από λίγες εβδομάδες κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του, αν και είναι ιδιαίτερα ακριβός θα μπορούσε να αποκτηθεί πιθανώς με τη μορφή δανεισμού, αλλά και πάλι η μετακίνησή του στον Πειραιά θα απαιτούσε την οικονομική υπέρβαση από την πλευρά της πειραϊκής ΠΑΕ. Ωστόσο, πρόκειται για παίκτη που κάνει τη διαφορά και είναι ικανός να ανεβάσει επίπεδο όλη την ομάδα ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων και για αυτό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ψάχνουν την περίπτωσή του.
Από την άλλη, υπάρχει και η περίπτωση του Αλγερινού διεθνή, Χασάν Γεμπντά, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι βασικός στη Νάπολι και θα μπορούσε να αποτελέσει ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση για το χώρο του κέντρου ως «κόφτης» και εκτός των άλλων είναι και σαφώς φτηνότερος του Γκαργκάνο. Καθώς ο Γκαργκάνο θα κόστιζε με τη μορφή μεταγραφής περί τα έξι εκατομμύρια ευρώ ενώ ο Γεμπντά πιθανώς ούτε τα μισά.
Αυτό είναι και το δίλημμα των ανθρώπων του Ολυμπιακού σχετικά με ποιον παίκτη θα ήταν καλύτερο να πάρουν και σε αυτό το γεγονός εστιάζουν σήμερα και τα ιταλικά ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας του Ιταλικού Νότου. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι και οι δύο παίκτες αρέσουν στον Βαλβέρδε, ο οποίος έχει ζητήσει ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση και άμεσα θα γίνουν οι τελικές επαφές ώστε να προχωρήσει μία εκ των δύο περιπτώσεων. Αξίζει όμως να υπογραμμίσουμε ότι ο Γκαργκάνο είναι το μεγάλο όνομα και ο παίκτης που θα προσπαθήσουν πρώτα να φέρουν στο... Λιμάνι.
gazzetta.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More