Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Γαμήλια... πεζοπορία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου!


Με το νυφικό και τα μπαγκάζια στο χέρι

«Απόλαυσαν» τον ελληνικό ήλιο... αλλά όχι ακριβώς, όπως το είχαν φανταστεί! Ο λόγος για τους νιόπαντρους της φωτογραφίας οι οποίοι αφού ενώθηκαν «εις σάρκαν μίαν», μπήκαν στο πρώτο αεροπλάνο για Ελλάδα και ταξίδεψαν ως την Κρήτη για το γαμήλιο ταξίδι τους.

Η ταλαιπωρία των τουριστών στο Ηράκλειο κάνει το γύρο του κόσμου, αποτρέποντας από το να ταξιδέψουν στην Ελλάδα εκείνους που ονειρεύονταν ένα ταξίδι στη χώρα μας. 

Χιλιάδες τουρίστες έγιναν οι... χειρότεροι διαφημιστές για την Κρήτη και την Ελλάδα αφού μέσω των καναλιών, του ιντερνετ και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης έστειλαν το μήνυμα στους υπόλοιπους να... αποφεύγουν την χώρα μας!

«Ποτέ ξανά Ελλάδα». Αυτό αναφέρουν δεκάδες τουρίστες σε διαδικτυακές ιστοσελίδες μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Ηρακλείου Ανδρέας Μεταξάς υπογραμμίζει ότι η ζημιά πλέον είναι ανεπανόρθωτη και αυτό θα το «εισπράξουμε» από του χρόνου.

«Αν κάνετε μία βόλτα στα blogs θα δείτε πως μας υβρίζουν. Λένε «ποτέ ξανά Ελλάδα». Υπήρξε μία ανεπανόρθωτη ζημιά και θα φανεί από το καλοκαίρι του 2012. Τώρα έχουν κάνει τις κρατήσεις και έχουν πληρώσει. Είναι δύσκολο να έχουμε ακυρώσεις. Δυστυχώς το Ηράκλειο είχε τη θλιβερή πρωτιά των επεισοδίων», είπε. 

www.newsbeast.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More