Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Έγινε της... Τζούλιας!



Γιατί τα έβαλε με την Αλεξανδράτου η Ζωζώ Σαπουντζάκη;

Έξαλλη έγινε η Ζωζώ Σαπουντζάκη όταν πληροφορήθηκε ότι θα πρέπει να συμπρωταγωνιστήσει σε μία σκηνή της ταινίας «Οι Πόντιοι» με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποχωρήσει από το χώρο των γυρισμάτων, λέγοντας «δεν είναι δυνατό να συμβαίνει αυτό σε μένα, θα πάθω εγκεφαλικό»!

Το περιστατικό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή έξω από το μοναστήρι στο Μεγάλο Πεύκο όπου το συνεργείο της ταινίας «Οι Πόντιοι», σε σκηνοθεσία του Όμηρου Ευστρατιάδη, είχε συγκεντρωθεί προκειμένου να γυρίσει ορισμένες σκηνές. Και ενώ όλα φαινόντουσαν να βαίνουν ομαλώς, μία ροζ πόρσε κατέφτασε με επιβαίνουσα το «άτακτο κορίτσι» της σόουμπιζ που δεν ήταν άλλη από τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο λόγος της άφιξης της ήταν να γυρίσει μία σκηνή στην οποία θα υποδύονταν μια παραστρατημένη κοπέλα που καταφεύγει στο μοναστήρι για να γίνει καλόγρια. Συμπρωταγωνίστρια στην σκηνή αυτή θα ήταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία όμως αν και γνώριζε για την επίμαχη σκηνή, δεν είχε ενημερωθεί ποία θα ήταν η ηθοποιός που θα ενσάρκωνε τον συγκεκριμένο ρόλο. Όταν τελικά το πληροφορήθηκε, έγινε έξαλλη και κάλεσε τον σκηνοθέτη για εξηγήσεις.

«Ή εκείνη ή εγώ», δήλωσε και αποχώρησε άμεσα για το σπίτι της, αρνούμενη να γυρίσει την προγραμματισμένη σκηνή! Η αποχώρηση της δημοφιλούς ηθοποιού δεν φάνηκε να πτοεί τον Όμηρο Ευστρατιάδη, ο οποίος προχώρησε κανονικά στο γύρισμα, αντικαθιστώντας την «ηγουμένη» Ζωζώ με μία άλλη ηθοποιό.

«Το γύρισμα πήγε μια χαρά και η Τζούλια έπαιξε τον ρόλο της με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο σκηνοθέτης, υπογραμμίζοντας πως αυτός είναι ο μόνος αρμόδιος για την επιλογή των ηθοποιών της ταινίας και δεν είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει τους υπόλοιπους για τις επιλογές του.

Και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη, γιατί με την κ. Σαπουντζάκη έχουμε κάνει πολλές σκηνές, και αν τελικά αποχωρήσει από την ταινία, όλη αυτή η δουλειά μας, θα πεταχτεί… Από την άλλη πάλι, δεν είμαι καθόλου αρνητικός με το να παίξει η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ανεξάρτητα από τις επιλογές που έκανε, που φυσικά δεν με αφορούν, έχει παίξει στην ταινία του Νίκου Περάκη “Ψυχραιμία” με ένα καστ αξιόλογων ηθοποιών. Ελπίζω όλη αυτή η ιστορία να μη φτάσει στα άκρα».
www.newsbeast.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More