Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Οικογενειακές διακοπές στην Ελούντα

Οι διακοπές στην Ελούντα αποτελούν πλέον παράδοση για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι κάθε χρόνο συνηθίζουν να ξεκουράζονται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Elounda Deluxe Resort του καλού τους φίλου, Ηλία Κοκοτού.


Για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι, το ζευγάρι και η κόρη του, Αναστασία, βρέθηκαν στο μαγευτικό τουριστικό θέρετρο της Κρήτης, όπου τους κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! να απολαμβάνουν ανέμελες οικογενειακές στιγμές, λίγους μήνες πριν από τη γέννηση του γιου τους.


Η Κάτια Ζυγούλη, στον πέμπτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, περνούσε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην πισίνα του ξενοδοχείου φορώντας μπικίνι –όπως φαίνεται, μέχρι στιγμής έχει προσθέσει πολύ λίγα κιλά στη σιλουέτα της– μαζί με την τρεισήμισι ετών Αναστασία, η οποία δεν σταματούσε να παίζει και να βουτάει στο νερό, ενώ ο Σάκης
Ρουβάς έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ δίπλα στις δύο γυναίκες της ζωής του. Παράλληλα, ο 39χρονος κορυφαίος Έλληνας σταρ επιδόθηκε στα θαλάσσια σπορ, αλλά και στο γκολφ και το πινγκ πονγκ. Όταν δεν βρισκόταν με την οικογένειά του, περνούσε χρόνο με τον φίλο και συνεργάτη του, τον συνθέτη Δμήτρη Κοντόπουλο αλλά και τον Τζώνη Καλημέρη, οι οποίοι έκαναν επίσης διακοπές στο Porto Elounda. Μέσα στον Αύγουστο ο Σάκης και η Κάτια αναμένεται να επισκεφθούν και τη γενέτειρά του, την Κέρκυρα, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα, προκειμένου ο Σάκης Ρουβάς να προετοιμάσει τις –ήδη talk of the town– χειμερινές εμφανίσεις του, στο ανανεωμένο Αθηνών Αρένα, μαζί με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα.


yupi.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More