Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Διακοπές στην πισίνα θα κάνει φέτος ο Γιώργος

Στην πισίνα του στο Καστρί θα βγάλει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού ο πρωθυπουργός κ.Γιώργος Παπανδρέου.
Μετά από έναν ιδιαίτερα «θερμό» χειμώνα, που τον ακολουθεί «θερμότερος», θεωρήθηκε πρόκληση από το επικοινωνιακό του επιτελείο να επαναληφθεί το περσινό μπαράζ φωτογραφιών στον Τύπο μέσα στο κανό του ή κάνοντας μπάνιο στα ανοιχτά κάποιας θάλασσας.
Όσο και αν το Μαξίμου έδειξε κάποιες φορές πέρυσι να ενοχλείται από αυτού του είδους την προβολή, όλοι ήξεραν πως ο πρωθυπουργός κατά βάθος απολάμβανε να φωτογραφίζεται μέσα ή έξω στη θάλασσα.
Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.
Παλιότερα είχε δώσει συνέντευξη σε παραλία και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο και μετέπειτα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Νατάσα Ράγιου, που είχε προβληθεί και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.
«Για μένα η γυμναστική είναι χρέος», λέει στη συνέντευξη ο μετέπειτα πρωθυπουργός. «Λειτουργώ καλύτερα όταν κάνω γυμναστική. Πιο καθαρό το μυαλό μου. Πιο υγιής. Και τελικά αποδίδω καλύτερα και στην πολιτική, τη δουλειά μου δηλαδή».
Ωστόσο οι άνθρωποι που απαρτίζουν το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού κατέληξαν πως σε αυτές τις δύσκολες εποχές, αν ο Παπανδρέου συνεχίσει να φωτογραφίζεται με μαγιό πάνω σε ένα κανό, θα κινδυνεύσει να περάσει στον κόσμο την εικόνα του «παραλία».
Έτσι ο πρωθυπουργός φροντίζει πια να πηγαίνει για κολύμπι στα πιο απομακρυσμένα μέρη με τη συνοδεία πάντα σκάφους του λιμενικού.
Τις περισσότερες φορές όμως περιορίζεται στην μικρών διαστάσεων πισίνα του, που πριν από χρόνια έχει κατασκευαστεί στο πατρικό του σπίτι στο Καστρί.
Εκεί ο Γιώργος Παπανδρέου απολαμβάνει το νερό ακόμα και το χειμώνα, αφού είναι γνωστό άλλωστε πως τυγχάνει χειμερινός κολυμβητής.
Η απαγόρευση να μπορεί να επισκέπτεται όποια παραλία θέλει, φαίνεται ότι του έχει… στοιχήσει.
Αν σκεφτεί κανείς πως πέρυσι κάθε Σαββατοκύριακο βρισκόταν σε διαφορετικό νησί, με ιδιαίτερη προτίμηση στον Πόρο, τότε καταλαβαίνει κανείς πως ο ρόλος του πρωθυπουργού έχει «κόψει» ένα από τα αγαπημένα του χόμπι.
Είναι βέβαιο πως όταν τελειώσουν όλα αυτά θα μπορεί να επιστρέψει ξανά στην ανεμελιά των επιλογών του και τότε μόνο θα επισκεφτεί ξανά μια από τις πολύβουες παραλίες που έχει λατρέψει κατά καιρούς στον παρελθόν.

newsbomb.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More