Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Πέγκυ Ζήνα-Γιώργος Λύρας Η έξοδος από το νοσοκομείο

Πέγκυ Ζήνα- Γιώργος Λύρας new2
Όλα πήγαν καλά με την περιπέτεια υγείας που είχε ο Γιώργος Λύρας. Ο σύζυγος της Πέγκυ Ζήνα βγήκε σήμερα το μεσημέρι από το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο χειρουργήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα.
O Γιώργος Λύρας αναχώρησε, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Πέγκυ Ζήνα, περίπου στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης και επιβιβάστηκε στο πίσω κάθισμα του μαύρου τζιπ που τους περίμενε με οδηγό. Στη θέση του συνοδηγού κάθισε η 36χρονη τραγουδίστρια, η οποία θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο.
Απαντώντας η Πέγκυ Ζήνα σε ερώτηση δημοσιογράφων που την περίμεναν στην έξοδο του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, αν όλες αυτές τις μέρες κοιμόταν στο πλευρό του συζύγου της, εξήγησε: «Τα ζευγάρια που αγαπιούνται έτσι είναι. Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ!»
Ο σύζυγος και μάνατζερ της τραγουδίστριας είχε εισαχθεί εδώ και αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τετραπλού by-pass. Το ζευγάρι αποχώρησε ευδιάθετο με προορισμό το σπίτι τους, όπου θα παραμείνουν για τις επόμενες μέρες, αφού οι γιατροί συνέστησαν «ξεκούραση στο σπίτι»


yupi.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More