Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Διαγωνισμός Φωτογραφίας Κατοικιδίου

Ο Διαγωνισμός για την καλύτερη φωτογραφία του κατοικιδίου σας γίνεται για την διάδωση της σελίδας του ζωόφιλου συλλόγου Χαλκίδας σε όσο περισσότερους γίνεται και συνεπώς τη βοήθεια των 250 ζώων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο.
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε μήνυμα στο zoofilossullogosxalkidas@w​indowslive.com με την φωτογραφία του κατοικιδίου σας, το όνομα σας (το κανονικό και του facebook) και ένα κειμενάκι που θα αναγράφεται κάτω από τη φωτογραφία του κατοικιδίου σας.
Έτσι βγαίνετε και εσείς κερδισμένοι από αυτό! Οι τρεις πρώτοι νικητές κερδίζουν δώρο ένα αντικείμενο από το άλμπουμ: http://www.facebook.com/me​dia/set/?set=a.20291789307​4372.54319.160710173961811​&type=1 

Επιπλέον να τονισθεί ότι αν κάποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει κάποιο/α από αυτά τα αντικείμενα σε πολύ καλές τιμές (οι τιμές αναγράφονται κάτω από τις φωτογραφίες). Τα χρήματα φυσικά πάνε στη βοήθεια των ζώων του καταφυγίου.

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλια:

Καλημέρα. O διαγωνισμός σας αναρτήθηκε και προβάλλεται στο KERDISETO http://kerdiseto.blogspot.com και στη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/KERDISETO

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More