Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Η μικρή Μαρία όταν ήταν μικρή έγραφε μόνη της δελτία ειδήσεων με πρωταγωνιστές τους φίλους  και τις φίλες της και τα εκφώνούσε μπροστά στον καθρέφτι, φορώντας πάντα το κραγιόν της μαμας της!!!Οπως καταλαβαίνεται το...ψώνιο με την τηλεόραση εκδηλώθηκε σε πολύ μικρή ηλικία!!Η μαμά της μικρής Μαρίας ήταν πολύ χαρουμενη που η κορουλα της ήθελε να γίνει παρουσιάστρια ειδήσεων....που να'ξερε!!!!!

Τελειωσε το τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και η πρώτη της επαφη με τα Μέσα ήταν στο ραδιόφωνο του ΕΥΑ F.M όπου εκφωνούσε μονολεπτα δελτία.Εκεί γνώρισε την Ρούλα Κορομηλά και συνεργάστηκαν στην τηλεόραση του ΑLPHA για τα επομενα 5 χρόνια!!!Μετά ήρθε στη ζώή της το ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ! Το σήμερα τη βρίσκει παρουσιάστρια στο ίδιο κανάλι αλλά σε άλλη εκπομπή! Την απολαμβάνουμε τα απογεύματα στο "Δέστε τους"! Πόσο της ταιριάζει αυτός ο τίτλος!
Ποτέ όμως δεν ξέχασε την αγάπη της για το ραδιόφωνο κι έτσι όταν καποιο "μοιραίο" πρωινό μπήκε στη ζωή της ο Μάκης Πουνέντης και ο Ρυθμός 949 είπε αμέσως: I DO
ΠΗΓΉ: rythmosfm.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More