Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Έρχεται η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου

Λέγεται ότι θα είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη νεροτσουλήθρα του κόσμου και πρόκειται να λειτουργήσει τον επόμενο χρόνο στο πάρκο «Holiday World and Splashin’ Safari» στην Ιντιάνα των Η.Π.Α.

Το «Mammoth» έχει σχεδιαστεί σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ, αλλά αντί για το συνηθισμένο τρενάκι με τις ρόδες, το όχημα θα είναι έξι φουσκωτα σωσίβια μέσα σε μία γιγάντια νεροτσουλήθρα.

Η νεροτσουλήθρα απλώνεται σε έκταση δύο στρεμάτων και η διαδρομή είναι μισό χιλιόμετρο, λαμβάνοντας έτσι τον τίτλο της μεγαλύτερης νεροτσουλήθρας στον κόσμο.



Οι επίδοξοι αναβάτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από έξι κατηφορικές τσουλήθρες από ένα αρχικό ύψος 21 μέτρων (περίπου επτά ορόφων) και οι υπεύθυνοι έχουν μεριμνήσει ώστε να υπάρχει μία ανοδική διαδρομή η οποία θα ανεβάζει τον κόσμο ώστε να μη χρειάζεται να ανέβει με τα πόδια στο ύψος αυτό.

Η απόφαση για την κατασκευή της τσουλήθρας ήρθε μετά την επιτυχία μίας άλλης μεγάλης τσουλήθρας στο ίδιο πάρκο που ονομάζεται «The Wildebeest».
«Προσθέσαμε την τσουλήθρα «Wildebeest» πέρυσι και σημείωσε τεράστια επιτυχία.» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πάρκου Dan Koch, «Έτσι, ζητήσαμε από τους σχεδιαστές μας κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Είναι τόσο μεγάλη, που την αποκαλούμε μαμούθ.

Δείτε παρακάτω πως θα είναι αυτή η νεροτσουλήθρα όταν θα κατασκευαστεί…



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More