Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη ο 26χρονος για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης

Αυτή την ώρα απολογούνται οι δύο Αλβανοί
Συνελήφθη ο 26χρονος για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης
Λίγο πριν τις 13.00 προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας οι δύο νεαροί Αλβανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της συμμετοχής στο βιασμό της 16χρονης, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας.

Οι δύο επρόκειτο να απολογηθούν το Σάββατο, όμως ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.
Οι δύο νεαροί αρνούνται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της ανήλικης αλλά και στη διάθεση ναρκωτικών. Ωστόσο η ανήλικη που δηλώνει χρήστης ναρκωτικών, φέρεται να τους αναγνώρισε ως δύο από τους πολλούς που την εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά ενώ η ίδια βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
Εν τω μεταξύ συνελήφθη σήμερα και ο 26χρονος στο σπίτι του οποίου η 16χρονη κατήγγειλε ότι κατέφυγε αρχικά για να την προμηθεύσει ναρκωτικά. Σύμφωνα με την κοπέλα εκείνος ήταν ο πρώτος που τη βίασε, ενώ αργότερα την περιέφερε από σπίτι σε σπίτι όπου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.
Ο 26χρονος, πάντως, από την πλευρά του, την πρώτη φορά που προσήχθη (αλλά δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου) ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 16χρονης.

Οι διώξεις που έχουν ασκηθεί αφορούν βιασμό, σωματεμπορία σε βάρος ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, χρήση ναρκωτικών, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου.

Cretalive.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More